Geloof en gezondheid

Aan de slag met uw gezondheid? Wij helpen u. U vindt alle informatie op deze pagina. Meld u zich aan voor ons programma? Dan krijgt u de informatie vanzelf in uw mail. Wel 6 weken lang! Doe mee.
Meld u aan, het kost u niets
Met ons programma Zorgen voor elkaar helpen wij u goed voor uzelf en elkaar te zorgen. Geloof en gezondheid is hier een onderdeel van. We willen u helpen om u gezond(er) en fit te laten voelen. Gezondheid gaat voor ons verder dan eten en bewegen.  Een Bijbelse visie op gezondheid gaat ook over de ziel. Over wie u bent, wat u wilt, voelt en doet. En hoe u dit aan uw geloof verbindt. 

Verhalen delen

Jos Leijenhorst, directeur: ‘Gezond leven voor lichaam, ziel en geest. Hoe doen anderen dat? Wij nemen u mee in het leven van Diederik, Daniëlle, Jesse en Talitha. Laat u inspireren!’

 Voeding

Ons eten en drinken heeft voor een deel invloed op onze gezondheid. We geven tips en delen recepten over lekker en verantwoord eten. Het gaat niet alleen over gezonde keuzes. Het gaat ook over de gevolgen voor de schepping.   

Maak het feestelijk

Het G-eetplan: gezond eten wordt een feestje!

We hebben een uniek en fantastisch eetplan voor 6 weken: het G-eetplan. Laat u inspireren door de heerlijke recepten voor het ontbijt, de lunch, het diner en tussendoortjes. Recepten zonder E-nummers, mét G-nummers! De G van geloof, gezondheid, goed en genieten. Met eer aan God.

SuperWaar

Alfred Slomp

U staat in de supermarkt en denkt: Wat zullen we vanavond weer eens eten. Herkent u het? Kiest u voor lekker, goedkoop, gezond, goed voor het milieu, diervriendelijk? Het is er niet makkelijker op geworden voor ons als klant. Bij elk schap moeten keuzes gemaakt worden. In SuperWaar worden alle onderdelen van duurzaam eten besproken. Maar ook de keuzes die je moet maken als je anders wilt gaan eten. Met handige, heerlijke recepten en inspirerende voorbeelden! Een must-read voor iedereeen, bewust of niet. Word aangemoedigd om in de supermarkt keuzes te maken voor een betere, eerlijkere wereld.

Lees SuperWaar

Seminars voeding

Goede gesprekken over voeding

Samen met Groot Nieuws Radio maakten we een serie goede gesprekken. Anniek Sturm deelt interessante informatie, kennis en tips met u over voeding. Passen onze genen nog wel bij onze omgeving? Welke voeding heb je als kind, jongere, volwassene en oudere nodig? En is suiker nou echt zo slecht voor je?

Slank(er) met de lijnclub

Aryenne de Jong en Heske van Diermen

Een boek over goed voor jezelf zorgen én afvallen. Vol tips, herkenbare situaties en humor. Geschreven door 2 jonge vrouwen die een eerlijke strijd zijn aangegaan tegen overgewicht. En samen 100 kilo afvielen. Een praktisch boek waardoor je gelijk wilt beginnen met een fitter, gezonder en fijner leven.

Lees Slank(er) met de lijnclub

De Hemelse voedselbank, Voedingslessen uit de bijbel

drs. E. Noordermeer

Els verbindt in dit boek op verfrissende wijze voeding met het christelijk geloof. Wat zijn de belangrijkste gebeurtenissen en voorschriften in de Bijbel die met voeding te maken hebben? Waarom geeft god voedselwetten? Wat is er mis met varkensvlees en mosselen? En, is met de start van het nieuwe verbond hun zeggingskracht voorbij?

Gezond trakteren

Amber Albarda

Trakteren op school een uitdaging? Met Gezond trakteren wordt leuk en lekker uitdelen een koud kunstje. Ook voor partijtjes of verjaardagsvisite kun je hier ideetjes uit halen. Alles ziet er even vrolijk en aantrekkelijk uit. Zonder bergen suiker, maar met voedzame en heerlijke ingrediënten.

Lees Gezond trakteren

Uw mineralen aanvullen? Maak een sole

Sole is een drank, of zoutoplossing, die een tekort aan mineralen heel goed kan aanvullen. Wat heeft u nodig? Keltisch zeezout, water en een glazen pot met deksel. Vul de pot voor een kwart met het zeezout. Voeg water toe tot 3 cm onder de rand. Doe de deksel erop en schud tot het zout is opgelost. Voeg opnieuw zout toe en herhaal. Blijft er zout op de bodem van de pot liggen? Dan is het water verzadigd met de mineralen.

Ik heb er genoeg van!

Els van der Vlist

Een handig boek over liefde, lijnen en leven met God. Speciaal voor vrouwen die willen afvallen. Els laat je zien dat je kracht kunt putten uit je relatie met God. Ze deelt ervaringen van andere vrouwen, prikkelende vragen, gebeden en verhelderende Bijbelteksten. En begeleidt je zo naar een nieuwe, gezonde leefstijl en een positief zelfbeeld.

Lees Ik heb er genoeg van!

Bijbels culinair/ Koken met passie, 40 smakelijke recepten voor de vastentijd

Han Willmink

Een niet alledaags kookboek geïnspireerd op de Bijbel. Geschreven door Han Wilmink. Han geeft in ieder hoofdstuk recepten voor een meer-gangenmenu of buffet. Geïnspireerd op Bijbelse periodes en producten uit die tijd. Het bereiden van de gerechten is op een heldere en humoristische wijze beschreven. Alsof Han op pollepelafstand toekijkt.

Lees Bijbels culinair

 Beweging

Bewegen heeft een positieve invloed op onze gezondheid. We helpen u om in kleine stapjes te werken aan uw gezondheid, op een manier die bij u past. En we laten u zien hoe u in uw dagritme makkelijk extra kunt bewegen.

Luister naar de seminars

Goede gesprekken over beweging

Samen met Groot Nieuws Radio maakten we een serie goede gesprekken. Wytze Koop en Jouke Janze delen hun mooie ervaringen, levensverhalen en tips met u over beweging. Wat zou Jezus gedaan hebben? Hoe kunt u uzelf motiveren als u sporten niet leuk vindt? En kun je de tijd niet beter doorbrengen met oefenen om Gods wil te doen?

Tips om in beweging te blijven

Als u beweegt, houdt u uw lichaam soepel. U zorgt ervoor dat voedingsstoffen op de juiste plek komen. En dat uw doorbloeding op gang komt en uw spieren soepel blijven. Daardoor zit u lekkerder in uw vel. Lees de tips van een fysiotherapeut over hoe u makkelijk in beweging kunt blijven.

Blijf in beweging

Sportapp RepFit

Op uw eigen niveau sporten? Wanneer het u uitkomt? Dat kan met de sportapp van RepFit. Deelnemers van Geloof en gezondheid krijgen 6 weken toegang tot de app. Zonder dat het iets kost.

Sportapp repfit
Ontdek Natuurmomenten

Ontdek en bekijk

Natuurmonumenten heeft prachtige routes in kaart gebracht. Ontdek hoe mooi Nederland is. Bewegen is leuk! Als u lid bent van Natuurmonumenten kunt u gebruik maken van een handige app.

Fysiotherapie/Mensendieck

Bewegen is goed voor u. Maar soms gaat er iets mis. U klachten kunnen ontstaan door een verkeerde houding of beweging. Een fysiotherapeut of oefentherapeut kan u dan helpen om van uw klachten af te komen. In de aanvullende verzekeringen van Pro Life zitten verschillende vergoedingen.

Bekijk de vergoeding fysiotherapie

Strava

Voor iedereen die een beetje sportief is ingesteld, is Strava een leuke app. De app meet prestaties tijdens het wandelen, hardlopen of fietsen. En brengt de route in kaart, geeft het tempo aan en meldt hoeveel calorieën u heeft verbruikt.

Download app Strava

Leuke wandelroutes en fietsroutes

Wilt u niet altijd hetzelfde rondje lopen of fietsen? Of er een dagje op uit? Kijk dan eens op de website van de ANWB. Zij hebben de mooiste en gezelligste routes door Nederland in kaart gebracht. U hoeft geen lid te zijn om de routes te bekijken.

Kijk voor mooie ANWB wandelroutes
Kijk voor mooie ANWB fietsroutes

Sportmedisch onderzoek

Wilt u (weer) gaan sporten maar weet u niet zeker of dit veilig is? Dan is een sportmedisch onderzoek, een sportkeuring of een inspanningsonderzoek misschien verstandig. Als u een aanvullende verzekering heeft bij Pro Life dan krijgt u hiervoor een vergoeding.

Bekijk de vergoeding sportmedisch onderzoek

Download app Ommetje

Ommetje

Elke dag een wandeling maken is goed voor uw geestelijke en lichamelijke gezondheid. U krijgt meer energie, komt tot rust en geniet meer van uw omgeving. De Ommetje App van de Hersenstichting is voor veel mensen tijdens corona een begrip geworden. Alleen of met elkaar (online) wandelen is weer hip geworden. Het puntensysteem helpt om elkaar te motiveren. Een mooie app die wij u van harte aanbevelen.

 Ontspanning

Rust en slaap is nodig om ons lichaam te laten herstellen. Het draagt bij aan de kwaliteit van ons werk en leven. Rust van de ziel geeft ademruimte en levenskracht. We leren u hoe u met (meer) aandacht kunt leven en rust kunt vinden.

Luister mee

Podcastserie ontspanning

Carolien Luitjes is presentator bij de Reformatorische Omroep. In haar programma Geloof en ontspanning vraagt zij zich af of christenen zich kunnen ontspannen. En of geloof en ontspanning goed samen gaan. Het leverde een serie mooie gesprekken op met onder andere Herman Selderhuis, Kees van der Staaij, Carianne Ros en Paul Visser.

De kracht van rust

Mirjam van der Vegt

Hoe leef je zo dat je je energiek voelt. En niet steeds het gevoel hebt dat het net teveel is. Hoe ga je van streven naar leven? In dit boek van Mirjam van der Vegt ontdek je jouw haalbare weg. Dit boek is niet de volgende to-do lijst om af te vinken. Maar helpt je een nieuwe levenshouding te ontwikkelen. Met 8 praktische en tegendraadse levenslessen en inspiratie en ervaringen van mensen die leerden rusten middenin de chaos.

Winnaar van de prijs 'Het Beste Spirituele Boek 2021'

Lees De kracht van rust

De tijd van m’n leven

Els van der Vlist

Een leuk boek voor vrouwen én mannen. Hoe betrek je God bij de tijd van je leven? We leven vaak druk en gestrest, terwijl God ons rust heeft beloofd. De tijd van m’n leven geeft handige tips om vanuit die rust te leven en te werken. Keuzes maken, beslissen wat belangrijk is en leren plannen komen aan de orde. Els van der Vlist legt de verbinding tussen het handig indelen van je activiteiten en het leven met God.

Lees De tijd van mijn leven

Luister naar de seminars

Goede gesprekken over ontspanning

Samen met Groot Nieuws Radio maakten we een serie goede gesprekken. Michelle van Dusseldorp en Esther Kouw delen passies, kennis en tips met u met u over ontspanning. Lukt het u keuzes te maken tussen wat wel en wat niet? Weet u genoeg over een burn-out om het te herkennen? En heeft u al kennis gemaakt met de Benedictijnse kloosterhouding?

Rust

Je hebt een druk leven: werk, gezin, vrienden, de kerk… Mooi, maar soms wordt het je te veel en raak je gestrest. En loop je het risico gestrest, overspannen of zelfs opgebrand te raken. Carianne Ros belooft je in Rust meer rust en ontspanning in je leven. Haar geheim is te leren leven vanuit liefde. Door te werken vanuit een plan. Of zoals ze het zelf noemt met systematische aandacht. Hoe dat werkt legt zegt ze uit in Rust.

Lees het boek Rust

Luister de podcast van Carianne

 Bezieling

Gezondheid heeft alles te maken met onze bestemming als mens en als christen. Om dat wat wij doen en willen te verbinden met Gods plan voor ons leven. Wij bieden u manieren aan om deze verbinding te zoeken of onderhouden. 
Ontdek de online retraites

Online mini-retraite van Mirjam van der Vegt

Volg de online mini-retraite. Daarin laat Mirjam u kennismaken met rust, bezieling en stilte. Dit doet ze aan de hand van 6 thema’s. De eerste gaat over Bezieling en helderheid. Mirjam: ‘Een van de mooiste vergelijkingen rondom rust en bezieling vind ik de les van de fles.’

Goede gesprekken over bezieling

Samen met Groot Nieuws Radio maakten we een serie goede gesprekken. Hans Groeneboer spreekt over relaties. Met God en ook met anderen. De basis voor een gezond leven is relaties die in balans zijn. Wat is een gezonde balans? Hoe herken je een ongezonde balans? Hoe kun je in een gezonde balans komen?

Luister naar de lectio divinia’s

Lectio divina’s, voor elke werkdag

Lectio divina kunt u vertalen met 'geestelijke lezing' of 'lezen met het hart'. In de Bijbel wordt hier al over gesproken. Laat de woorden tot u doordringen. Sta even stil en kom tot rust bij God. We hebben 6 weken lang een lectio divina voor elke werkdag, door: Jos Douma, Ingeborg te Loo, Maarten Goossensen, Nikolaas Sintobin, Wilma Veen en Wim van Vlastuin.

Mediteren met de Bijbel,

Lectio Divina in beeld

Marijke ten Cate

U kunt een Lectio Divina lezen. Maar u kunt er ook op een creatieve manier mee aan de slag gaan. Marijke ten Cate neemt u mee in bezinning en verwerking van Lectio Divina. Ze laat zien hoe u in de praktijk nadenkend kunt Bijbellezen met pen en potlood. Het is een inspiratieboekje waarin Lectio Divina gecombineerd wordt met het uitbeelden van Bijbelteksten. Als u interesse heeft in Lectio Divina, kan deze creatieve kant iets voor u zijn.

Lees Mediteren met de Bijbel

Stiltedagboek

Mirjam van der Vegt

Wie leest in de Bijbel verliest tijd, maar krijgt er eeuwigheid voor terug. Maar hoe lees je zo, dat de tekst ook echt voor je gaat leven? Mirjam van der Vegt biedt met manieren uit de kloostertraditie een waardevolle verdieping in de Bijbellezing van elke dag. Leer meer over wat God zegt over rust, verwondering, liefde en ontvankelijkheid. Een liefdevolle strijd met je eigen bezige bestaan.

Lees Stiltedagboek

Doe mee met de stille tijd uitdaging

Stille tijd uitdaging van Daniëlle Koudijs

Speciaal voor moeders maakte Daniëlle Koudijs (Power to the Mama’s) een stille tijd uitdaging. Deze uitdaging gaat over in verbinding zijn. Waarom is in verbinding zijn zo belangrijk? En wat betekent het eigenlijk? In 6 uitdagingen geeft Daniëlle u inspiratie en praktische tips. Om verbinding te zoeken met God, uw gezin en mensen om u heen.

Zijn als Christus,

52x goed doen

Arthur Alderliesten

Hoe gaan we als christen met de ander om? Van maandag tot vrijdag, in ons werk en op andere plaatsen? Het is soms lastig. En een zoektocht naar de richting die God ons wijst. Toch geeft God verrassend veel richtinggevende antwoorden op deze vraag. Ook als het gaat om zorg voor de mensen om ons heen. In 52 overdenkingen gaat Arthur Alderliesten in op de 3 kern onderdelen van de ‘christelijke levenswandel’. Dat zijn geestelijke eigenschappen, karakter en denken en doen.

Lees Zijn als Christus

Naar Moeskruid

Moeskruid

gids voor stille tijd voor vrouwen vandaag

Elise Pater

We weten dat het belangrijk is, maar veel vrouwen worstelen ermee: dagelijks Bijbellezen en bidden. Waar vind je de tijd? Hoe houd je je aandacht vast? En wat moet je eigenlijk doen met die open Bijbel? Een hoofdstuk lezen waar je was gebleven, dichtslaan en weer verder gaan? Je hebt het gevoel dat dit anders zou moeten. Maar hoe?

Ik ben bij je,

150 bemoedigingen uit de Psalmen

Daniëlle Heerens

Samen vormen de psalmen een van de meest geliefde en gelezen Bijbelboeken van heel de Bijbel. Dat komt vooral omdat ze zo persoonlijk en herkenbaar zijn en daarmee dichtbij komen. Maar nog meer omdat ze veel bemoediging, hoop en kracht bieden voor wie dit nodig heeft. In dit prachtig vormgegeven boek zijn de psalmen uitgewerkt in 150 hoopvolle bemoedigingen.

Lees Ik ben bij je

De hemel dichterbij,

stille tijd met het oog op de eeuwigheid

Paul Visser

De Bijbel is eerlijk en realistisch, ook over de eindigheid van ons leven. Tegelijk weten we dat we op reis zijn naar onze eeuwige bestemming. Maar wat moeten we ons voorstellen bij een leven na dit leven? Wie de Bijbel goed leest, ontdekt dat er een tipje van de sluier wordt opgelicht. Dit kan hoop en verlangen aanwakkeren. Met het oog daarop wil dr. P.J Visser mensen aanmoedigen over de komende heerlijkheid na te denken.

Lees De hemel dichterbij

Powerbook in verbinding

zomer 2021

Power to the Mama’s

Is jouw verbinding met God, jezelf en anderen net zo goed als de Wifi op je telefoon? En hoe kan je een goede verbinding versterken? U leest er alles over in dit nieuwe powerbook. Kom meer te weten over relatie, opvoeden, geloof en balans. Met columns van moeders, een eerlijk interview met Pearl Jozefzoon én de stilletijd-challenge over verbinding.

Lees het Powerbook

Vrouw vandaag,

terug naar Bijbelse paden

Wilma Samyn, Marieke den Butter

Dit boek is door ons gelezen. Wat we ervan vinden? Verrassend, vlot geschreven, van deze tijd en bemoedigend. De schrijfsters hebben trouwens ook een website: Sieraad voor God. Hier vindt u mooie artikelen, Bijbelstudies, praktische tips en achtergrondinformatie.

Naar Sieraad voor God

Lezen met je hart

De evangeliën door met Lectio Divina

Bij Lectio Divina staat niet het begrijpen, maar het beleven van een tekst centraal. Met dit dagboek wordt de tijd genomen om de tekst tot je door te laten dringen.

Lees Lezen met je hart

Je bent waardevol

Carianne Ros

Een bijzonder Bijbelstudieboek met gespreksvragen. Samen met God aan de slag om vanuit een gezond, op de Bijbel gebouwd, zelfbeeld te leven. Ontdek de genezende kracht van de Heilige Geest en merk hoeveel God van je houdt. Leer om op een liefdevolle manier naar jezelf te kijken en van jezelf te houden. Een levens-veranderende ervaring. Niet alleen voor jezelf. Maar ook voor de mensen om je heen, wanneer jij zult worden zoals God je bedoeld heeft!

Lees Je bent waardevol

 Gedrag en omgeving

We helpen u bij het maken van keuzes die goed zijn voor uw lichaam, ziel en geest. Dit gaat met vallen en opstaan. Leer naar uzelf te kijken, zoals God naar u kijkt. Ook als u niet helemaal gezond bent, bent u waardevol en van betekenis. 

Vrouw vandaag,

terug naar Bijbelse paden

Wilma Samyn, Marieke den Butter

Dit boek is door ons gelezen. Wat we ervan vinden? Verrassend, vlot geschreven, van deze tijd en bemoedigend. De schrijfsters hebben trouwens ook een website: Sieraad voor God. Hier vindt u mooie artikelen, Bijbelstudies, praktische tips en achtergrondinformatie.

Naar Sieraad voor God

Luister naar de seminars

Goede gesprekken over gedrag en omgeving

Samen met Groot Nieuws Radio maakten we een serie goede gesprekken. André Aleman en Rien Scholten delen hun kennis, levensverhalen en tips met u over gedrag en omgeving. Waarom mislukken goede voornemens? En waarom doe ik zo vaak niet wat ik wel wil doen en wel wat ik niet wil doen?

Volg de verhalen

Verhalen over gezond leven

Gezond leven … voor lichaam, ziel en geest. Hoe doen anderen dat? Laat u inspireren door de verhalen van Diederik, Jesse, Danielle en Talitha. Zij lieten ons zien dat het met vallen en opstaan gaat. Jesse: ‘Het is echt met ups en downs, ik wil me ergens wel verbeteren. Maar ik merk ook dat als dat me teveel moeite kost, dan vind ik het ook wel prima zoals het gaat ofzo.’

SuperWaar

Alfred Slomp

U staat in de supermarkt en denkt: Wat zullen we vanavond weer eens eten. Herkent u het? Kiest u voor lekker, goedkoop, gezond, goed voor het milieu, diervriendelijk? Het is er niet makkelijker op geworden voor ons als klant. Bij elk schap moeten keuzes gemaakt worden. In SuperWaar worden alle onderdelen van duurzaam eten besproken. Maar ook de keuzes die je moet maken als je anders wilt gaan eten. Met handige, heerlijke recepten en inspirerende voorbeelden! Een must-read voor iedereeen, bewust of niet. Word aangemoedigd om in de supermarkt keuzes te maken voor een betere, eerlijkere wereld.

Lees SuperWaar

Bekijk de tips

10 tips bij verandering

Een verandering van leefstijl lukt vaak niet zomaar. Het starten en doorzetten is lastig, totdat uw veranderde leefstijl meer ‘gewoon’ wordt. Wij delen graag 10 tips met u, die u op weg kunnen helpen.

Nee is oké

Carianne Ros en Michelle van Dusseldorp

Iedereen 'pleaset': je maakt het een ander naar de zin, maar vergeet wat je zelf nodig hebt. Dat kan uit de hand lopen en leiden tot vermoeidheid, stress en frustratie. Je denkt dat je niet genoeg doet en anderen je eigenlijk niet mogen. Dat is de 'please disease'. Nee is oké biedt duidelijke adviezen om te groeien. Hierdoor kan de lezer met zelfvertrouwen in het leven staan. En genezen van de ‘please disease’. Het boek geeft veel handvatten voor een leven met minder moeten en meer vreugde.

Lees Nee is oké

Ik kan veranderen, 11 stappen naar innerlijke heling en groei

Michelle van Dusseldorp

Heeft u het voel van binnen vast te lopen? Michelle van Dusseldorp neemt u mee op een zoektocht naar verbogen motieven, weggestopte emoties en onbewuste drijfveren. En laat zien hoe u kan komen tot innerlijke genezing en geestelijke volwassenheid. Hoe? Door zelfinzicht, zelfaanvaarding en het toepassen van christelijke principes. Een boek dat handig is opgebouwd in 11 stappen.

Lees Ik kan veranderen

Met liefde en lef

Sarianne van Dalen

Wilt u meer verdieping in uw leven? Met liefde en lef gaat Sarianne van Dalen op zoek. Het boek helpt u in uw denken. En zet u ook op een handige manier aan het werk om met verschillende emoties aan de slag te gaan via 7 thema’s. Verschillende situaties uit het dagelijks leven komen voorbij. Al die dingen worden gekoppeld aan de God van de Bijbel.

Lees Met liefde en lef

Lees Je bent waardevol

Je bent waardevol

Carianne Ros

Een bijzonder Bijbelstudieboek met gespreksvragen. Samen met God aan de slag om vanuit een gezond, op de Bijbel gebouwd, zelfbeeld te leven. Ontdek de genezende kracht van de Heilige Geest en merk hoeveel God van je houdt. Leer om op een liefdevolle manier naar jezelf te kijken en van jezelf te houden. Een levens-veranderende ervaring. Niet alleen voor jezelf. Maar ook voor de mensen om je heen, wanneer jij zult worden zoals God je bedoeld heeft!

Dromen, durven, doen

Hoe krijg je jezelf zover dat je gaat doen wat je eigenlijk al heel lang wilt? Iedereen heeft dromen op het gebied van werk, relatie, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling… Maar wat is er nodig om de stap van dromen, naar durven en (uiteindelijk) doen te zetten? Wat zijn de geheimen van échte, blijvende verandering? Dit boek hoort bij de basisuitrusting van een gelukkig leven.

Lees Dromen, durven, doen

De ladder

Ben Tiggelaar

Iedereen met een beetje levenservaring weet dat écht veranderen, op je werk en thuis, niet makkelijk is. Aan de hand van een slim en simpel model, een ladder, beschrijft Ben Tiggelaar:

  • hoe je doelen stelt die wél werken.
  • hoe je gedrag kiest dat wél tot succes leidt.
  • welke steun wél helpt bij verandering.

Lees De Ladder

De tijd van m’n leven

Els van der Vlist

Een leuk boek voor vrouwen én mannen. Hoe betrek je God bij de tijd van je leven? We leven vaak druk en gestrest, terwijl God ons rust heeft beloofd. De tijd van m’n leven geeft handige tips om vanuit die rust te leven en te werken. Keuzes maken, beslissen wat belangrijk is en leren plannen komen aan de orde. Els van der Vlist legt de verbinding tussen het handig indelen van je activiteiten en het leven met God.

Lees De tijd van mijn leven

Meedoen aan het programma Geloof en gezondheid is op eigen risico

Pro Life is niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen door deelname aan het programma, de sport- of beweegapps, informatie, tips, services en middelen. Dit alles is bedoeld als inspiratiebron om gezond(er) en fit te leven. Vraag een expert om persoonlijk advies, aangepast op uw leeftijd, situatie en gezondheid.