Ontspanning

Rust en slaap is nodig voor lichamelijk herstel. Rust van de ziel geeft ademruimte en levenskracht. We leren je hoe je met (meer) aandacht kunt leven en rust kunt vinden.

Toe aan goede nachtrust?

Lekker slapen is niet alleen fijn, het is ook nog eens gezond. Want met voldoende slaap voel je je fitter en vol energie. We vertellen je graag meer over slaap en geven je tips.

Lees meer over slaap

Aandacht voor ontspanning

Jos Leijenhorst, directeur Pro Life en Nicole Bolweg, communicatieadviseur
Podcast
45 minuten luisteren

Volg de podcastserie ontspanning

Carolien Luitjes is presentator bij de Reformatorische Omroep. Ze vraagt bekende christenen of geloof en ontspanning samengaan. Prachtige gesprekken!
Michelle van Dusseldorp, Corrie Kole
Seminar
23 minuten luisteren

Goede gesprekken over ontspanning

Met Michelle van Dusseldorp en Corrie Kole gaan we in gesprek over ontspannen in een wereld die steeds drukker wordt. Voorkom dat je zelf overbelast raakt en vindt ontspanning én elkaar in een relatie.
Boekentip
3 minuten lezen

Lees ontspannen over ontspannen

Lekker met een boek even ontspannen op de bank? Of weet je niet hoe je moet ontspannen? Ontdek wat de kracht van rust is. En hoe je vanuit rust kunt leven en werken.

Online zelfhulp bij slaapproblemen

Lukt het niet om in slaap te komen? Of slaap je niet diep genoeg en rust je niet goed uit? Probeer dan eens een online training. Je leert wat slaap is, hoe slaapproblemen ontstaan en wat je daaraan kunt doen.

Bekijk de training Beter slapen

Ontdek onze vergoedingen en hulp