Beweging

Met kleine veranderingen in je beweging kun je aan jouw gezondheid werken. Doe wat bij jou past. We inspireren je en laten zien hoe je in je dagritme extra kunt bewegen.

Sportapp RepFit

Op je eigen niveau sporten? Wanneer het jou uitkomt? Dat kan met de sportapp van RepFit. Als je meedoet aan het programma Geloof en gezondheid krijg je 4 weken toegang tot de app. Zonder dat het je iets kost.

Kom in beweging
 

 Aandacht voor beweging

Luister naar de seminars
Seminar
17 minuten luisteren

Goede gesprekken over beweging

Een serie gesprekken met Wytze Koop en Jouke Janze over voeding. Hoe motiveer je jezelf als je sporten niet leuk vindt? Gaan geloven en sporten samen?
Lees de handige tips
Gezondheidstip
4 minuten lezen

Zorg voor extra beweging

Bij sporten denken veel mensen aan het leveren van een (zware) lichamelijke prestatie. Ook met een minder goede conditie kun je extra bewegen.
Beweeg in de buitenlucht
Tip
3 minuten lezen

Ga lekker op pad

Ben je het zat om steeds hetzelfde rondje te lopen of fietsen? We delen graag wat apps met je voor motivatie. En ook leuke routes. Ontdek hoe mooi Nederland is.

Sportmedisch onderzoek

Wil je (weer) gaan sporten maar weet je niet zeker of dit veilig is? Dan is een sportmedisch onderzoek, een sportkeuring of een inspanningsonderzoek misschien een goed idee. Wij hebben een vergoeding in onze aanvullende verzekeringen.

Bekijk de vergoeding