Beweging

Met kleine veranderingen in je beweging kun je aan jouw gezondheid werken. Doe wat bij jou past. We inspireren je en laten zien hoe je in je dagritme extra kunt bewegen.

Bewegen wanneer het jou uitkomt

Ontdek onze serie beweegvideo’s met verschillende oefeningen. Er zijn 2 niveaus: gemiddeld en makkelijk. Het kost je niets, je bent in een kwartiertje klaar, je hoeft de deur niet uit. Dus, doe mee!

Kom in beweging
 

 Aandacht voor beweging

Rien Scholten
Seminar
20 minuten luisteren

Goede gesprekken over beweging

Met Rien Scholten gaan we in gesprek over fitter worden. Waarom is beweging belangrijk? En hoe ziet een gezonde dag eruit? Ontdek welke stappen jij kunt zetten.
Gezondheidstip
4 minuten lezen

Zorg voor extra beweging

Bij sporten denken veel mensen aan het leveren van een (zware) lichamelijke prestatie. Ook met een minder goede conditie kun je extra bewegen.
Tip
3 minuten lezen

Ga lekker op pad

Ben je het zat om steeds hetzelfde rondje te lopen of fietsen? We delen graag wat apps met je voor motivatie. En ook leuke routes. Ontdek hoe mooi Nederland is.

Sportmedisch onderzoek

Wil je (weer) gaan sporten maar weet je niet zeker of dit veilig is? Dan is een sportmedisch onderzoek, een sportkeuring of een inspanningsonderzoek misschien een goed idee. Wij hebben een vergoeding in onze aanvullende verzekeringen.

Bekijk de vergoeding