Bezieling

Gezondheid heeft alles te maken met onze bestemming als mens en als christen. En hoe we dat verbinden aan Gods plan. We helpen je om deze verbinding te zoeken of onderhouden.

Lectio divina: bidden met de Bijbel

Ervaar de verhalen uit de Bijbel, alsof je er zelf bij was. Laat de woorden tot je doordringen. Ze worden een paar keer herhaald. Wat valt je op? Wat raakt je? Luister elke dag een lectio divina en kom tot rust bij God.

Ervaar lectio divina

Aandacht voor bezieling

Bekijk de mini-retraites
Video
4 minuten kijken

Volg de online mini-retraites

Mirjam van der Vegt laat je kennismaken met rust, bezieling en stilte. Mirjam: ‘Een van de mooiste vergelijkingen rondom rust en bezieling vind ik de les van de fles.’
Luister de gesprekken
Seminar
17 minuten luisteren

Goede gesprekken over bezieling

Een serie gesprekken met Hans Groeneboer over de relatie met God en met anderen. Zijn jouw relaties in balans? Hoe weet je of dat wel of niet zo is? En hoe kun je dat veranderen?
Bekijk de boekentips
Boekentip
3 minuten lezen

Leesvoer voor je geest

Lees en leer op welke manieren je God in jouw leven kunt betrekken. En hoe je die verbinding kunt versterken. Creatieve opdrachten, stille tijd, gespreksvragen, … wat past bij jou?

Moeders opgelet: een stille tijd-uitdaging

Speciaal voor moeders maakte Daniëlle Koudijs (Power to the Mama’s) 6 uitdagingen over in verbinding zijn. Waarom is in verbinding zijn met God en mensen om je heen zo belangrijk? En wat betekent het eigenlijk?

Laat je uitdagen