Zakenvrouw

Pro Life Zakelijk

Welkom op de pagina Pro Life Zakelijk. Een speciale informatiepagina voor werkgevers met een collectief contract bij Pro Life. Naast premiekorting voor uw medewerkers bieden wij meer. Lees er meer over.
Jos

#Jos

“Corona laat ons opnieuw zien dat het leven niet maakbaar is. Het zet de wereld op slot. Dat werpt ons ook terug op de vraag waarop en in Wie wij ons vertrouwen stellen. En wat in het leven nu echt belangrijk is.”
Krant lezen

Coronavirus

Heeft u vragen over het coronavirus en uw zorgverzekering? Op de pagina coronavirus geven wij antwoord op veelgestelde vragen.
Laptopgebruiker

Tips bij maatregelen coronavirus 

Er gelden extra maatregelen door het coronavirus. Iedereen heeft daarmee te maken. Wij raden u aan om juist ook in deze tijd goed voor uzelf en elkaar te zorgen. Kijk goed naar elkaar om. Wij delen graag tips met u.
jong gezin op de fiets

Present! Light

Heeft u een collectief contract bij ons? Dan heeft u ook toegang tot Present! Light. Een gezondheidsoplossing van Zilveren Kruis. Zij zijn daar expert in. Door de samenwerking met hen, kunnen uw medewerkers hiervan gebruik maken.

Jonge dame op de bank

Online christelijke zelfhulp

Uw medewerkers kunnen gebruikmaken van online zelfhulp. Het kost uw medewerkers niets. Er zijn 18 onderwerpen waar uw medewerkers uit kunnen kiezen. Zoals depressieve gevoelens, burn-out en beter slapen.

Nieuwe medewerker

Nieuwe medewerker in dienst?

Vertel uw nieuwe medewerker over de voordelen van een collectieve zorgverzekering bij Pro Life. Op uw collectieve pagina ziet uw medewerker de premie, korting en voordelen van onze zorgverzekering.