Basisverzekering

De Principe Polis van Pro Life is een onderscheidende basisverzekering. U kunt terecht bij algemene en christelijke zorgverleners. Wij helpen u ook bij het vinden van zorg die bij u past. Er geldt geen medische selectie op de basisverzekering. We accepteren iedereen voor de basisverzekering.

De basisverzekering vergoedt de belangrijkste kosten

Vergoedingen in de basisverzekering zijn onder andere: huisartsenzorg, ziekenhuiszorg, de meeste medicijnen, vervoer, psychologische hulp, kraamzorg en verloskundige zorg. En tot 18 jaar ook tandartskosten en fysiotherapie. In het vergoedingenoverzicht vindt u alle vergoedingen.

Premie berekenen

Hoe stap ik over naar Pro Life?

Kies uit 2 soorten basisverzekeringen

Bij een spoedgeval, verloskunde en kaakchirurgie vergoeden wij elk ziekenhuis 100%. En ook wanneer uw behandelend arts u doorstuurt naar een ander ziekenhuis. Ook als u de goedkoopste basisverzekering kiest.

Principe Polis Budget

€ 115,95 per maand in 2020, zonder korting

  • Naturapolis met selectieve contractering
  • Een beperkt aantal ziekenhuizen en alle zorgverleners met contract: 100% vergoeding
  • Zorgverleners zonder contract en niet-geselecteerde ziekenhuizen: 75% vergoeding van het gemiddelde tarief waarvoor wij de zorg hebben ingekocht (bij gecontracteerde zorgverleners)

Principe Polis

€ 125,45 per maand in 2020, zonder korting

  • Naturapolis > meest gekozen
  • Ziekenhuizen en zorgverleners met contract: 100% vergoeding
  • Zorgverleners zonder contract: 75% vergoeding van het gemiddelde tarief waarvoor wij de zorg hebben ingekocht (bij gecontracteerde zorgverleners)

Kinderen betalen geen premie tot 18 jaar

Kinderen onder de 18 jaar betalen geen premie en hebben geen eigen risico. Als basisverzekering krijgen zij standaard de Principe Polis. En de meest uitgebreide aanvullende verzekering die 1 van de ouders heeft afgesloten.

Met de Keuzehulp kunt u makkelijker kiezen

Beantwoord in de Keuzehulp een paar vragen. En ontdek snel welke verzekering het beste bij u past.

Help mij kiezen

Ook interessant