Zorgen voor elkaar

Wij doen meer dan verzekeren alleen. We helpen u om voor uzelf en voor elkaar te zorgen. Met aandacht voor wat u doet, wilt en gelooft. We delen handige tips en helpen met vergoedingen, services en middelen.

De Bijbel laat ons zien hoe belangrijk het is om goed voor onszelf en elkaar te zorgen. Met ons programma Zorgen voor elkaar moedigen wij u aan. We helpen u via het onderdeel Geloof en gezondheid om aandacht te geven aan lichaam, ziel en geest. En we helpen stellen en ouderen en hun kinderen om te werken aan een sterke relatie. Want goede relaties hebben een positieve invloed op uw leven.
Meld u aan

Nieuw: Geloof en gezondheid

Doe mee met ons programma Geloof en gezondheid. U krijgt 6 weken lang beweegtips, lekkere recepten, podcasts, online retraites en nog veel meer. Het kost u niets.
Ouder worden

Ouder worden

Als mens en zeker ook als oudere hebben wij anderen nodig. Voor hulp, zorg en steun. Wij helpen u om er voor elkaar te zijn. En elkaar te begrijpen. Zo kunt u bijvoorbeeld gesprekskaartjes aanvragen. 
Sterke relaties

Sterke relaties

Wij moedigen mensen aan om samen te werken aan een sterke relatie. Wij helpen u daarbij. U kunt bijvoorbeeld ons relatiespel aanvragen, podcasts luisteren, of 1 van onze relatieavonden bezoeken.

Bekijk onze uitzendingen: Zorg aan de keukentafel

Samen met de Reformatorische Omroep presenteert Pro Life ‘Zorg aan de keukentafel’. Een serie online programma’s over verschillende zorgonderwerpen. Met deze serie willen u helpen beter voor uzelf en elkaar te zorgen.

Bekijk de uitzendingen

Extra aandacht en tips rondom het coronavirus

Juist deze tijd vraagt erom dat we goed voor onszelf en elkaar zorgen. Wij delen graag tips met u. Ook stuurden wij 2.500 ouderen een persoonlijk kaartje. Kent u iemand die ook extra aandacht verdient? Stuur ons het adres via privébericht op social media. Dan sturen wij een kaartje.

Lees de tips

Speciaal voor jongeren: gesprekskaartjes

Hoe goed ken jij jouw beste vrienden eigenlijk? Durf jij hen alles te vertellen en te vragen? Wij helpen jongeren om met elkaar in gesprek te gaan met onze Pro Life Jongerenkaartjes. Dit kan zorgen voor sterke vriendschappen en verbinding. 

Vraag de Pro Life Jongerenkaartjes aan

Samen kunnen we van betekenis zijn

Nog geen klant? Bekijk dan eens of onze zorgverzekering bij u past en bereken uw premie. Samen zorgen we ervoor dat er christelijke zorg is, voor uzelf en voor anderen. In ons magazine Liv leest u meer over christelijke zorg. Ontvang gratis ons magazine Liv.

Magazine Liv aanvragen