Online retraites: Bezieling

Via ons programma Geloof en gezondheid geven wij aandacht aan verschillende thema’s, waaronder bezieling. Daar is online retraite een onderdeel van. Deze mini-retraite wordt gegeven door Mirjam van der Vegt.

Neem tijd voor bezieling

Waarom bezieling? Gezondheid gaat voor ons verder dan eten en bewegen. Een Bijbelse visie op gezondheid gaat ook over de ziel. Over wie u bent, wat u wilt, voelt en doet. En hoe u dit aan uw geloof verbindt. Samen met experts helpen wij u om te ontdekken hoe u dit kunt doen.

Volg de online mini-retraite voor handige tips

Als u zich aanmeldt voor ons programma, krijgt u 6 weken lang een e-mail van ons. Met daarin elke week 1 online retraite van Mirjam van der Vegt. Zij deelt een handige tip waarmee u de hele week aan de slag kunt. Voor meer verdieping delen we tips voor het volgen van projecten of boeken.

Mirjam van der Vegt, Bemind fotografie

Even voorstellen: Mirjam

Mirjam is auteur van verschillende boeken over rust en stilte. Daarnaast geeft ze als stiltetrainer retraites en persoonlijke training rondom bezieling en verstilling.

Bekijk de filmpjes of lees de informatie

De mooiste reis van je leven, is die van je hoofd naar je hart. Van daaruit ontdek je gezondheid en veerkracht – je komt tot bloei van binnenuit.

Mirjam van der Vegt


Ook interessant