De persoonlijke Zorgcoach

De Zorgcoach helpt en begeleidt. Door ziekenhuizen te vergelijken. Of een second opinion met u te bespreken. Meer weten over wijkverpleging of het PGB? Ook dan is de Zorgcoach uw deskundige startpunt. Zo snel mogelijk op weg naar de juiste zorg.

Wachttijdbemiddeling

Moet u lang wachten op een behandeling? Of een eerste afspraak bij de specialist? De Zorgcoach gaat voor u op zoek naar een ziekenhuis waar u sneller wordt geholpen. Soms kunt u zelfs direct terecht.

Second opinion

Bent u onder behandeling bij een arts maar benieuwd naar de mening van een andere specialist? De Zorgcoach helpt u graag bij het aanvragen van een second opinion. In Nederland, van buitenlandse artsen of online.

Zorgbemiddeling bij christelijke zorg

De Zorgcoach van Pro Life helpt u persoonlijk bij het vinden van christelijke zorg. Zoals bij psychische zorg (GGZ). En wij bemiddelen voor u bij IVF en bij wijkzorg.

Geboorteservice

Tijdens een zwangerschap moet u best veel regelen. Vooral bij een 1e kindje kunt u daar vast hulp bij gebruiken. De Zorgcoach helpt u graag met informatie en het vinden en regelen van zorg.

Persoonsgebonden budget

De Zorgcoach helpt bij het vinden van een wijkverpleegkundige als er een pgb indicatie nodig is. Als een pgb aanvraag wordt afgewezen, kan de Zorgcoach een geschikte thuiszorgorganisatie vinden.

Mantelzorg

In Nederland zijn er ongeveer 3,5 miljoen mantelzorgers. Bent u daar 1 van? De Zorgcoach kent vergoedingen en zorginstanties en kan u advies geven.

Ziekenhuizen vergelijken

Wilt u weten welk ziekenhuis de beste zorg biedt voor uw aandoening? De Zorgcoach vergelijkt ziekenhuizen én behandelingen voor u en stelt daarna een persoonlijk rapport voor u op.

Wijkverpleging

Wilt u thuis hulp bij verpleging en verzorging? Een wijkverpleegkundige kan u deze zorg geven. De Zorgcoach weet precies welke zorg u thuis kunt krijgen.

Zorgverlener vinden na verhuizing

Verhuist u? In de Zorggids vindt u een nieuwe huisarts, tandarts of fysiotherapeut bij u in de buurt.