De Pro Life App

Met de Pro Life App stuurt u veilig en makkelijk uw rekeningen in via uw smartphone. Daarnaast kunt u uw verzekering bekijken, vergoedingen zoeken en ingestuurde zorgkosten terugvinden.

Ontdek het gemak

Met de vernieuwde app kunt u veel meer. En vindt u snel waar u naar op zoek bent.

  • Kies zelf hoe u wilt inloggen
  • Stuur makkelijk en snel uw rekeningen in
  • Bekijk uw verzekering en vergoedingen

 

Download in de App Store   Download in de Play Store

Nog sneller rekeningen insturen via de Pro Life App

Stuurt uw zorgverlener een rekening via e-mail? Vanuit de e-mail deelt u deze direct met de Pro Life App, gewoon als pdf. Wel zo makkelijk.

De Pro Life App heeft verschillende handige functies

Snel toegang tot informatie over uw zorgverzekering

Stuur makkelijk uw rekeningen in

Maak zelf een foto in de app of kies een eerder gemaakte foto of bestand. Kiest u voor een foto maken in de app? Dan krijgt u handige tips om de rekening zo goed mogelijk in beeld te krijgen. Bijvoorbeeld of er genoeg licht is en of de rekening helemaal in beeld is.

Download in de App Store   Download in de Play Store

Vind snel informatie

Bekijk hoe u verzekerd bent. Of hoeveel eigen risico u heeft opgemaakt. Zoek een vergoeding en ontdek waar u recht op heeft.

Download de app en krijg overal informatie

Download in de App Store   Download in de Play Store

Ontdek welke zorgkosten u heeft gemaakt

Bekijk uw zorgkosten en die van meeverzekerde gezinsleden. Voor gezinsleden ouder dan 12 jaar heeft u wel eerst toestemming van dit gezinslid nodig. Dat regelt u via Mijn Pro Life.

Download in de App Store   Download in de Play Store

Betaal nog niet betaalde rekeningen

Moet u eigen risico betalen? Ook dat kan nu makkelijk via de Pro Life App. Veilig en vertrouwd via iDEAL.

Download in de App Store   Download in de Play Store

Veelgestelde vragen

U kunt zelf een nieuwe pincode maken. Druk in het inlogscherm op ‘Pincode vergeten’. U logt dan in met uw DigD. Hierna kunt u een nieuwe pincode kiezen.

U kunt de app gebruiken op een iPhone (vanaf iOS 10) en Android-smartphone (vanaf 5.0). De app is ook te gebruiken op tablets. U kunt de app downloaden op een iPad (vanaf iOS10). Ga naar de App Store, kies Filters en kies iPhone-apps. Zoek op het woord Pro Life App.

Ja dat kan. Kies onderin het scherm van de app op ‘Meer’. Kies dan voor ‘Ingestuurde rekeningen’. U ziet rekeningen die zijn ingestuurd in de afgelopen 3 maanden. Rekeningen die u daarvoor instuurde, kunt u zien in Mijn Pro Life.

Heeft u problemen met de app?

Controleer eerst of er een update voor de app beschikbaar is. Helpt dit niet? Doorloop dan het stappenplan 'Hulp bij problemen Mijn Pro Life'. Soms ziet u hier al een oplossing. Zo niet, dan kunt u het probleem aan ons doorgeven, zodat wij de storing kunnen oplossen.


Ook interessant