Man leest boek

Waardevolle verhalen

Soms horen we verhalen die ons raken. Die willen we graag met u delen. Verhalen met een lach en een traan. Verhalen die inspireren of prikkelen. Verhalen van zorgverleners, klanten, christenen, patiënten en medewerkers.
Wij delen graag waardevolle verhalen met u. Verhalen over zorg, naastenliefde, passie en christen zijn. Mooie verhalen die inspireren, ervaringen die bemoedigen en situaties om van te leren. Neem gerust contact met ons op als u uw verhaal met ons wilt delen.
Lees het verhaal

Een hartstilstand zette ook ons leven stil

Gerald en Hanny zijn klant bij Pro Life. Eind augustus 2020 kreeg Gerald plotseling een hartstilstand. Hanny vertelt over deze spannende periode in hun leven en hoe Pro Life hun verbaasde.
Lees het verhaal

Elisa over de zorg voor een buurman

Het begon met een post op Facebook: ‘Soms is Nederland ineens zo verrot en dan ineens weer heel mooi’. Elisa Nuij kwam op voor een buurman en was niet zo blij met Pro Life.
Lees het verhaal

Roy over veranderen en meebewegen

De wereld om ons heen verandert. Het is belangrijk om te blijven meebewegen. Maar hoe doe je dat als zorgverzekeraar? Roy vertelt meer over zijn geloof en werk bij Pro Life.
Lees het verhaal

Nicole over het wonen tussen ouderen

Nicole woont in een wijk met veel ouderen en helpt hen met kleine klusjes, zoals boodschappen doen. Ze merkt dat een beetje hulp en aandacht al veel verschil kunnen maken.
Lees Liv Online

Jaap-Willem over kanker en geloof

Het bericht dat hij een hersentumor had, sloeg in als een bom: ‘Je verliest je gezondheid, dromen, financiële zekerheid en de (vermeende) controle over je leven’.

Lees Liv Online

Sjacco over zijn werk als verslavingsarts

18 uur per dag gamen, jezelf niet meer wassen en alleen fastfood eten. Iemand die z’n leven zo invult, is overduidelijk verslaafd. Waar ligt de grens tussen hobby en verslaving?’

Lees Liv Online

Jannie over de zorg voor haar vader

‘Mijn vader valt sterk af, dus de eetmomenten zijn heel belangrijk. Het personeel is heel betrokken. Soms kan je als familie toch net iets meer voor elkaar krijgen, zoals met eten.’

Lees Liv Online

Henk over diepgang in zijn relatie

‘Mijn vrouw stelde voor een huwelijkscursus te volgen’, vertelt Henk. ‘Na lang aandringen, stemde ik ermee in. Er kwamen dingen boven tafel waar ik nooit open over ben geweest.’

Lees Liv Online

Karel over de vaderrol bij opvoeden

‘Als jij voor zijn twaalfde geen tijd hebt voor je kind, moet je niet verwachten dat hij na zijn twaalfde nog tijd heeft voor jou! Als je te druk bent en vaak afwezig, sta je met 2-0 achter.’