Relatieweekenden

Neem een weekend de tijd voor elkaar. Geef uw relatie een boost. Investeer in elkaar en leer op een nieuwe manier een goed te gesprek voeren.

Marriage Encounter

Verfris uw relatie in één weekend. Net als uw huis en uw auto vraagt uw relatie om onderhoud. Of u nu in een dipje zit, of dat juist wilt voorkomen. Getrouwd of niet, een ME&WEekend is er voor iedereen die zijn relatie wil vernieuwen, verrijken of verfrissen. 

Voor veel stellen vormde een ME&WEekend een nieuw begin

  • 4 stellen delen hun verhalen. Met humor, soms pijnlijk herkenbaar.
  • Over elk onderwerp schijft en praat u met uw partner.
  • Het programma is intensief. Maar u wordt verwend met goed eten. Er is altijd tijd voor ontspanning.

Kijk voor meer informatie op marriageencounter.nl. Goed om te weten: Pro Life vergoedt dit relatieweekend niet.

Ruimte voor je relatie

Het kan best spannend zijn om samen dieper over uw relatie na te denken. Kwetsbaar zijn en eerlijk naar jezelf en naar elkaar kijken vraagt moed. Veel echtparen ‘moeten’ een drempel over. Als u de stap zet, kan die u veel opleveren.

Volg een prikkelend programma en ga samen in gesprek

Het programma is een mooie afwisseling van lezingen met goede vragen en tijd voor elkaar. En ook lekker eten en een heerlijke wandeling in een prachtige omgeving. Geen groepsgesprekken, maar doorpraten met uw partner over wat u hebt gehoord. Tijdens het relatieweekend is er 1 echtpaar dat speciaal met u optrekt. Loopt u samen ergens tegenaan? Dan kunt u bij hen terecht. Of wilt u samen bidden of gewoon even sparren? Dan kan dat ook.

Kijk voor meer informatie op ruimtevoorjerelatie.nl. Goed om te weten: Pro Life vergoedt dit relatieweekend vanuit de vergoeding voor relatiecursussen.

Er is een online training 'Vitale relatie

Met online zelfhulp kunt u een training volgen op het moment dat het u uitkomt. Wij bieden online zelfhulp aan via Eleos Zelfhulp. Heeft u een aanvullende verzekering bij Pro Life? Dan kunt u zich aanmelden, zonder dat het u iets kost.


Ook interessant