Podcastserie Je bent meer dan je werk

In de podcastserie Je bent meer dan je werk interviewt Jos Leijenhorst medewerkers en leden van de vakorganisaties CGMV en RMU. Wat doen deze organisaties? Hoe zien ze geloof en gezondheid? Hoe kunnen ze jou helpen als je vastloopt in je werk, je talent wilt ontwikkelen of je wilt voorbereiden op je pensioen?

Even voorstellen:

In de podcastserie gaan we in gesprek met: Martin van Eerde en Niels Rook (beiden directeur CGMV), Jan Kloosterman (directeur RMU), Jan Schreuder (coördinator arbeidsvoorwaardenbeleid RMU), Jessica Heger (loopbaanadviseur RMU) en Kees Jansen (RMU-lid en bijna met pensioen).

Luister naar de podcastserie Je bent meer dan je werk

Tip: Doe je mee met het programma Geloof en gezondheid? Dan krijg je de podcasts vanzelf in je mail.  

Je bent meer dan je werk podcast 1

Het onderwerp is: De balans tussen stilstaan en bewegen. Ook jij wordt vast wel eens opgeslokt door de waan van de dag. Hoe kun je de balans bewaren tussen actief bezig zijn en bezinning, nadenken? Ontdek hoe je de drukte de baas kunt blijven.

Je bent meer dan je werk podcast 2

Het onderwerp is: Vitaliteit en stress, doe meer van wat werkt. Misschien heb je een duidelijke weg voor ogen: ik sta nu hier en daar wil ik uitkomen. Heb je ook een persoonlijk onderhoudsplan, een soort APK? Nee? Ontdek wat je dan mist onderweg.

Je bent meer dan je werk podcast 3

Het onderwerp is: De plaatsen der moeite en de deuren van hoop. Heb jij ook de neiging om pijnlijke zaken te verdringen of te negeren? Vluchten in je werk, sociale leven, relaties of consumeren geeft even voldoening. We moeten de pijn aangaan. Ontdek waarom.

Je bent meer dan je werk podcast 4

Het onderwerp is: Waarderend veranderen; stop met dat wat niet werkt. Er gaat iets mis of iets valt tegen. Wat doe je dan? We onderzoeken vaak het probleem, zoomen er op in en maken een plan van aanpak. Ontdek waarom je beter de oplossing kunt onderzoeken.