Onze zorgverzekeringen

Informatie over onze verzekeringen

Wij vertalen christelijke standpunten door naar onze verzekeringen, vergoedingen en service. Zodat u de zorg krijgt die u nodig heeft. Én die het beste bij uw overtuiging past.

Bij Pro Life kunt u kiezen uit 2 basisverzekeringen

Iedereen in Nederland is verplicht een basisverzekering af te sluiten. Onze zorgverzekering heeft geen vergoeding voor ingrepen die het leven beëindigen of ingrijpend veranderen. U kunt bij Pro Life kiezen uit:
  • Basisverzekering: Principe Polis (naturapolis) of Principe Polis Budget (budgetpolis)

Er is keuze uit verschillende (tandarts)verzekeringen

Voor meer zekerheid en meer vergoedingen kunt u kiezen voor een aanvullende (tandarts)verzekering. Onze aanvullende verzekeringen hebben ook vergoedingen voor christelijke zorg. 

Aanmelden is zo geregeld

U kunt zich direct online aanmelden. Natuurlijk ziet u gelijk hoeveel premie u dan betaalt. En kunt u ervoor kiezen om eerst een offerte te krijgen. Sluit u uw verzekering uiterlijk op 31 december bij ons af? Dan regelen wij uw overstap.

Houd rekening met eigen risico en eigen bijdragen

De overheid bepaalt ieder jaar de vergoedingen, het verplicht eigen risico en de wettelijke eigen bijdragen. Dit geldt alleen voor de basisverzekering en is bij alle zorgverzekeraars gelijk. Het verschil tussen eigen risico en wettelijke eigen bijdragen leest u in de uitleg.
 
Handige links