Pro Life Vertrouwensarts

Een van de extra services die Pro Life biedt, is de Vertrouwensarts. Als klant kunt u haar uw vragen stellen over kinderwens, gezinsplanning, vruchtbaarheidsproblemen, IVF-behandeling en geestelijke gezondheidszorg.

De Vertrouwensarts helpt bij uw medisch-ethische vragen

Nieuwe medische ontwikkelingen zijn vaak een vooruitgang, maar stellen ons ook voor ethische vragen. Niet alles wat mogelijk is, is vanuit christelijk oogpunt gezien verantwoord. We snappen dat u soms vragen heeft waar u zelf niet uitkomt. Of waarover u van gedachten wilt wisselen.

Samen met u kijken we naar de mogelijkheden

"Ik raak niet zwanger. De arts adviseert IVF. Is dat wel christelijk verantwoord?" Deze en andere vragen over kinderwens kunt u gerust stellen aan de Vertrouwensarts. Zij weet welke behandelingen er zijn. En ook of er andere verantwoorde keuzes zijn. Ook bij uw vragen rondom geestelijke gezondheidszorg helpt de Vertrouwensarts u graag.

Vertrouwensarts drs. A.B.F. Hoek-van Kooten

"Ik vind het een bijzonder goed initiatief. Als lid van de Pro Life Adviesraad heb ik aan de wieg heb gestaan van deze service. Ik heb mij daarom ook beschikbaar gesteld om samen met u te kijken naar oplossingen. Aarzel niet om contact met mij op te nemen."

Stel gerust uw vragen

Stuur een e-mail. De Vertrouwensarts neemt contact met u op.

E-mail de Vertrouwensarts


Ook interessant