Zorgbemiddeling

Bij christelijke zorg

De Zorgcoach bemiddelt voor u bij het vinden van christelijke zorg. Of het nu gaat om IVF, psychologische hulp (ggz) en wijkzorg door christelijke zorgverleners.

Wij bemiddelen voor u bij verantwoorde IVF

Wij hebben afspraken gemaakt met 5 ziekenhuizen over een nieuwe methode voor IVF. Bij deze ziekenhuizen is het mogelijk om onbevruchte eicellen in te laten vriezen. Daarmee voorkomen we dat er embryo’s (bevruchte eicellen) worden ingevroren of vernietigd. De Zorgcoach adviseert en helpt bij het maken van een afspraak voor IVF in een van de volgende ziekenhuizen:

Lees meer over IVF en ICSI op een verantwoorde manier. En de speciale afspraken die wij hierover hebben gemaakt met ziekenhuizen.

Wij geven zorggarantie bij psychologische zorg (ggz)

Bij psychologische zorg speelt de identiteit vaak een erg belangrijke rol. Is er geen christelijke psychologische zorg beschikbaar in uw buurt? Of is er een lange wachttijd? Wij geven zorggarantie. Via onze Zorgcoach heeft u meestal binnen 2 weken een afspraak. Uiterlijk binnen 4 weken. De afspraak is altijd op maximaal 30 autominuten vanaf uw woonadres. Een Zorgcoach helpt bij het vinden van de juiste zorg in uw buurt.

Lees meer over christelijke ggz.

U krijgt thuiszorg van een christelijke zorgaanbieder

Pro Life biedt toegang tot christelijke zorg. Ook in onze 3 proefgebieden voor wijkzorg. De voorkeursaanbieders die wij daar contracteren zijn verplicht zorg te bieden die aansluit bij uw levensovertuiging. Voldoet deze zorg niet aan uw wensen? Dan regelt de Zorgcoach dat u wijkzorg krijgt van een christelijke zorgaanbieder in uw regio.

Lees meer over de proefgebieden voor wijkzorg. En over christelijke thuiszorg.

Neem contact op met de Zorgcoach

U bereikt de Zorgcoach van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur, op telefoonnummer 033 - 422 81 88.​