Welkom bij Pro Life!

Welkom! Wij vertellen u graag hoe u de beste zorg krijgt. Ook leest u hier meer over services, klantvoordelen en digitaal gemak voor u als klant. Wij helpen u graag goed op weg.

Wij maken afspraken met zorgverleners

In de Zorggids vindt u alle gecontracteerde zorgverleners. Dit zijn zorgverleners met wie wij afspraken gemaakt hebben. De christelijke zorgverleners herkent u aan het ‘Ichtusvisje’.

Onze zorg kopen we landelijk in

Wij zijn een onderdeel van Zilveren Kruis. Zij kopen alle zorg in, waardoor u landelijk goede zorg krijgt. Bij het inkopen is er extra aandacht voor christelijke zorg voor Pro Life.

Bij psychologische zorg krijgt u zorggarantie

Juist bij geestelijke gezondheidszorg (ggz) is het belangrijk dat de zorg aansluit bij uw geloof. Wij regelen dat u binnen 2 tot maximaal 4 weken een afspraak heeft. Altijd bij u in de buurt.

De Zorgcoach bemiddelt bij wachttijden

De Zorgcoach bemiddelt om de wachttijd te verkorten bij een MRI-scan of operatie. En adviseert over de kwaliteit van zorg. Vraag ons gerust om een vergelijkingsrapport.

De Vertrouwensarts helpt bij medisch-ethische vragen

Niet alles wat medisch mogelijk is, is verantwoord. De Vertrouwensarts adviseert u graag bij medisch-ethische vragen rondom gezinsvorming, IVF en geestelijke gezondheidszorg.

Maak gebruik van onze extra services

Wij geven u als klant graag iets extra’s. U kunt daarom gebruik maken van extra services. Zoals een NPV-levenswensverklaring, hulp van de NPV-advieslijn en de Vakantiedokter.

U krijgt extra klantvoordelen met uw zorgpas

Heeft u een Small-, Medium-, Large- of Extra Largepolis? Dan krijgt u extra klantvoordelen. Denk aan korting op brillen en lezen, hulpmiddelen, hulp aan huis of op een kraampakket.

Stuur uw rekeningen online op

Als u uw rekeningen online opstuurt, heeft u binnen 3 werkdagen het geld op uw rekening. Dit kan via Mijn Pro Life. En ook via onze handige Pro Life App voor tablet of smartphone.

Vul een machtiging in voor delen van informatie

Bent u verzekeringnemer en regelt uw partner vaak de verzekeringszaken? Of wilt u weten welke ziekenhuiskosten uw kind van 12 jaar of ouder heeft gehad? Dan is er een machtiging nodig.

Ook interessant