Vaccinatie van uw zorgverleners tegen het coronavirus

 U betaalt een zorgverlener die bij u werkt via een pgb. Uw zorgverlener is aan de beurt voor een vaccinatie tegen het coronavirus. Omdat de zorgverlener voor u werkt, krijgt u daarvan bericht.  

Uw zorgverlener kan zich aanmelden voor de vaccinatie via SoloPartners 

De aanmelding kan alleen gedaan worden door de zorgverlener(s) die u betaalt via uw pgb. Misschien heeft uw zorgverlener zelf al een uitnodiging gekregen voor de vaccinatie. Is dat niet zo? Dan kan uw zorgverlener zichzelf nu aanmelden via SoloPartners. De aanmelding is persoonsgebonden en geldt niet voor anderen.

Naar de aanmeldsite van SoloPartners

De aanmelding geldt niet voor:

  • zorgverleners die vanuit de Wlz, Wmo of Jeugdwet bij u werken. Daarvoor krijgt u nog een uitnodiging via de Sociale Verzekeringsbank (SVB);
  • zorgverleners die via een zorginstelling bij u werken. Zij krijgen een uitnodiging via deze zorginstelling.

Na aanmelding krijgt uw zorgverlener een uitnodiging voor de vaccinatie

Uw zorgverlener krijgt via e-mail de uitnodiging en kan daarmee zelf een afspraak maken bij de GGD. In de uitnodiging staat meer informatie. Het contactcentrum van de GGD is 7 dagen per week open: van 8.00 tot 20.00 uur. De GGD geeft de vaccinaties op verschillende plaatsen in Nederland.

Uw zorgverlener krijgt 2 keer een prik

Bij het contactcentrum maakt uw zorgverlener meteen een afspraak voor de 2de prik. Dit is ongeveer 3 weken na de 1ste prik. In de tussentijd is uw zorgverlener nog niet helemaal beschermd tegen het coronavirus.

Bel 0800 - 1351 als u nog vragen heeft

U bereikt het publieksinformatienummer tussen 8.00 en 20.00 uur. Vanuit het buitenland kunt u bellen naar +31 20 205 1351.