Korting op hulpmiddelen

Heeft u een aanvullende zorgverzekering bij Pro Life? Dan krijgt u korting op verschillende hulpmiddelen. Hulpmiddelen voor algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL-hulpmiddelen) vergoedt de basisverzekering niet. Bijvoorbeeld een rollator, krukken of andere loophulpmiddelen. De overheid heeft dit bepaald. Pro Life vindt het belangrijk dat u sommige hulpmiddelen wel kunt kopen. Daarom krijgt u korting op sommige hulpmiddelen.

ADL-Hulpmiddelen

U krijgt 20% korting op ADL-hulpmiddelen die u bestelt bij Vegro en Medipoint.

Sta-op-stoelen

U krijgt korting op uw sta-op stoel bij Medipoint

  • U krijgt 20% korting op de sta-op stoel Riposo Lusso

Bezoek voor meer informatie over de sta-op stoelen de website van Medipoint. Of de Medipoint winkel bij u in de buurt.

Een andere keuze voor een pruik

Een pruik vergoeden wij uit de basisverzekering. Soms kunt u een pruik of haarwerk niet dragen. Omdat u dit niet wilt of omdat dit niet prettig zit. Dan is een goed zittende turban een oplossing. Daarom krijgt u 25% korting op turbans u bestelt bij Van Capelle haarwerken. U kunt kiezen uit verschillende modellen.

Korting op brillen en lenzen

U krijgt korting bij Hans Anders, Eye Wish Opticiens, Specsavers en een aantal zelfstandige opticiens. Met deze bedrijven hebben wij namelijk speciale afspraken gemaakt.

Bekijk de kortingen

Korting op incontinentie-ondergoed

U krijgt 20% korting op het modieuze en zeer goed werkende ondergoed van UnderWunder. Dit is wasbaar incontinentie-ondergoed voor mensen die last hebben van ongewild verlies van urine en/of ontlasting. Het ondergoed is er voor alle leeftijden. Erg handig als u uw kind traint overdag zindelijk te worden. Maar ook als u de gevolgen van een (tijdelijk) lichamelijk probleem wilt oplossen. In het dagelijks gebruik maar ook tijdens het sporten.

Meld bij het bestellen uw relatienummer. U vindt uw relatienummer op uw zorgpas. De korting geldt alleen voor de UnderWunder onderbroeken en niet voor andere producten.

Korting op huisstofmijt- en allergeendichte hoezen, dekbedden, kussens en matrassen

U krijgt 50% korting op huisstofmijt- en allergeendichte hoezen, dekbedden, kussens of matrassen uit het programma van Allergiezorg in Vught.

Bij andere artikelen vindt u de korting genoemd op de website van Allergiezorg. U hoeft geen toestemming aan Pro Life te vragen. Ook een verklaring van uw arts is niet meer nodig. U kunt zo vaak en veel bestellen als u nodig heeft. U kunt uw artikelen bestellen bij de Allergiezorg webwinkel.

Neem altijd uw zorgpas mee

De korting krijgt u alleen als u uw zorgpas laat zien.