Korting op hulpmiddelen

Heeft u een aanvullende zorgverzekering bij Pro Life? Dan krijgt u korting op verschillende hulpmiddelen. Hulpmiddelen voor algemene dagelijkse levensverrichtingen zitten niet in de basisverzekering. De overheid heeft dit bepaald. Pro Life vindt het belangrijk dat u bepaalde hulpmiddelen wel kunt aanschaffen. Daarom krijgt u korting op diverse hulpmiddelen.

Hulpmiddelen voor algemene dagelijkse levensverrichtingen

U krijgt 20% korting op medische hulpmiddelen voor algemene dagelijkse levensverrichtingen die u bestelt bij Vegro en Medipoint.

 

Sta-op-stoelen

U krijgt korting op uw sta-op stoel bij Medipoint
  • U krijgt 25% korting op de sta-op stoelen Ampliato en Lusso.
  • U krijgt 20% korting op alle overige modellen sta-op stoelen
Bezoek voor meer informatie over de sta-op stoelen de website van Medipoint of de Medipoint winkel​ bij u in de buurt.

 

Een alternatief voor pruik

In de basisverzekering zit een vergoeding voor pruiken. Het kan zijn dat uw pruik of haarwerk niet gedragen kan worden. Of dat dit niet comfortabel is. In die situaties biedt een goed zittende turban een uitkomst. Daarom krijgt u 25% korting op turbans u bestelt bij Van Capelle haarwerken. U heeft keuze uit verschillende modellen.

Korting op brillen en lenzen

U krijgt korting bij Hans Anders, Eye Wish Opticiens, Specsavers en een aantal zelfstandige opticiens. Met deze bedrijven hebben wij namelijk speciale afspraken gemaakt. Bekijk de kortingen.

Korting op incontinentie-ondergoed

U krijgt 20% korting op het modieuze en zeer effectieve ondergoed van UnderWunder. Dit is wasbaar incontinentie-ondergoed voor mensen die last hebben van ongewild verlies van urine en/of ontlasting. Het ondergoed is er voor alle leeftijden. Erg handig indien u uw kind traint overdag zindelijk te worden. Maar ook zeer effectief indien u de gevolgen van een (tijdelijk) lichamelijk probleem wilt oplossen, zowel in het dagelijks gebruik als tijdens het sporten.
Vermeld bij het bestellen uw relatienummer (dit staat op onder andere uw zorgpas vermeld). De korting geldt alleen voor de UnderWunder onderbroeken en niet voor andere producten.

Korting op huisstofmijt- en allergeendichte hoezen, dekbedden, kussens en matrassen 

Op de aanschaf van huisstofmijt- en allergeendichte hoezen, dekbedden, kussens en matrassen uit het programma van Allergiezorg te Vught krijgt u 50% korting. 
 
Van andere artikelen ziet u de korting erbij vermeld staan. De korting wordt direct getoond en van het product afgehaald, u hoeft zelf niets te regelen richting de zorgverzekeraar. Ook een artsenverklaring is niet meer nodig. U kunt zo vaak en veel bestellen als u nodig heeft, er zit geen limiet meer aan. U kunt uw bestelling plaatsen via deze webwinkel, als dit niet mogelijk is kunt u telefonisch bestellen.

Neem altijd uw zorgpas mee

De korting krijgt u alleen op vertoon van uw zorgpas.