Klantvoordelen

Heeft u een aanvullende zorgverzekering? Dan profiteert u van kortingen op bijvoorbeeld brillen of lenzen. De korting is onder voorbehoud van wijzigingen. Heeft u geen aanvullende zorgverzekering? Dan kunt u wel gebruikmaken van onze extra services. 

Bekijk onze extra services

  • Specsavers: Als klant van Pro Life krijgt u korting! Bekijk alle afspraken die wij met Specsavers gemaakt hebben en ontdek uw voordeel.
  • Collectief van Zelfstandige Opticiens: de vergoeding van uw aanvullende verzekering voor brillen en contactlenzen wordt verhoogd met 25%. Daarnaast profiteert u van gratis oogmetingen en korting op het verzekeren van uw bril. 

Lees meer over dit klantvoordeel

Vanaf de Mediumpolis krijgt u een kraampakket vergoed. Heeft u geen aanvullende verzekering of een Smallpolis? Vraag dan een kraampakket met korting aan. Lees meer over het kraampakket.

Met online zelfhulp volgt u in een online omgeving cursussen die u verder helpen. U leert uw gedrag en gewoontes te begrijpen. En ontdekt wat u kunt doen om minder klachten te hebben. Als klant van Pro Life kunt u zich aanmelden voor de online cursussen zonder dat het u iets kost. U kunt kiezen uit 18 cursussen.