Persoonlijk bezoek aan huis

Het team van Pro Life bestaat uit 25 betrokken medewerkers. Op de pagina Het team van Pro Life stellen we ons graag aan u voor. Daarnaast maken we dankbaar gebruik van ambassadeurs. De ambassadeurs werken verspreid door het land en brengen een persoonlijk bezoek aan nieuwe klanten.

Met persoonlijk bezoek aan huis helpen wij u overstappen

Soms is het vergelijken van zorgverzekeringen een lastige klus. Of is uw situatie heel ingewikkeld. Dan is het handig als u een afspraak kunt maken voor een persoonlijk bezoek aan huis. Denkt u erover om over te stappen naar Pro Life? Onze consulente komt bij u langs, luistert naar uw wensen en informeert u.

“Als consulente maak ik klanten graag duidelijk wat er mogelijk is.”

Marga den Hartog
consulente Pro Life

Maak kennis met enkele van onze ambassadeurs

Tijdens de drukste maanden van het jaar krijgen wij hulp van ambassadeurs. Onze ambassadeurs kennen de producten van Pro Life erg goed. Elke ambassadeur heeft het diploma wat de overheid verplicht stelt voor informeren over zorgverzekeringen. Het Wft-diploma Zorgverzekeringen.

“Ik kom graag bij mensen thuis om de meerwaarde van christelijke zorg uit te leggen.”

Lesley Freeke
ambassadeur Pro Life

“Ik ben ambassadeur van Pro Life om u te laten zien dat uw zorgverzekering ten dienste staat van het wonder van het leven.”

Arnd van der Pols
ambassadeur Pro Life

Wij werken samen met 2 christelijke wervingsbureaus

Het maken en inplannen van afspraken gebeurt door Christal en FlowMotive.

Christal

Medewerkers van Christal zoeken via de telefoon contact met mogelijk nieuwe klanten voor Pro Life. Christal is vooral bekend door hun werving van donateurs voor verschillende goede doelen.

FlowMotive

Bij u aan de deur komt u de medewerkers van FlowMotive tegen. Deze christelijke studenten gaan van deur tot deur en laten u kennismaken met Pro Life.


Ook interessant