Klantonderzoeken

Ieder jaar onderzoeken we of onze klanten tevreden zijn over ons. Zo weten we wat goed gaat en wat we beter moeten doen. Wij willen graag dat onze service u elke keer blijft verrassen. 

We doen ieder jaar mee met een klantonderzoek

De KlantenMonitor Zorgverzekeringen® is een onderzoek onder klanten van zorgverzekeraars in Nederland. MarketResponse voert dit onderzoek ieder jaar uit. In april ontvingen we het resultaat van het onderzoek dat begin 2021 gehouden is.  

Onze service scoort een 8,4 in 2021

Klanten geven onze service een 8,4. Dit is iets hoger dan de 8,3 die we in 2020 kregen. We staan daarmee op de 2e plaats van alle zorgverzekeraars. Daar zijn we erg dankbaar voor.  

Klanten noemen ons 1 van de meest vertrouwde verzekeraars

Het is mooi om te zien dat klanten veel vertrouwen in ons hebben. Het vertrouwen is veel groter dan bij andere zorgverzekeraars. Natuurlijk doen we er alles aan om dit vertrouwen te houden. Daar mag u op rekenen. 

Klanten zijn positief over onze christelijke identiteit  

Klanten wordt gevraagd wat de belangrijkste reden is om Pro Life te adviseren aan anderen. Als belangrijkste reden noemen zij het beeld dat zij hebben van Pro Life: onze christelijke identiteit en hoe wij dat invullen. Ook de algemene ervaring is een belangrijke reden. 

Natuurlijk blijven we ons wel verder verbeteren

Onze beoordeling is iets gestegen naar een 8,4. Maar we doen het graag nόg beter. Binnenkort vindt u hier de verbeteracties waarmee we in 2021 aan de slag gaan. Dit waren de verbeteracties van het afgelopen jaar: 

  • We kijken hoe we het klantcontact nog persoonlijker en beter kunnen maken.  
  • We verbeteren onze app. En we wijzen onze klanten nog vaker op het gemak ervan. Via de app krijgen klanten bijvoorbeeld het snelst een vergoeding op hun rekening. 
  • Ook verbeteren we ons vergoedingenoverzicht op de website, zodat de informatie nog duidelijker wordt.

Bekijk ook eens welke verbeteracties we in 2019 gedaan hebben.

(Publicatiedatum: 29 april 2021)


Ook interessant