Identiteit

Wat maakt ons een christelijke zorgverzekeraar? En wat merkt u daarvan? We laten u graag kennismaken met Pro Life. We vertellen u waar we voor staan, wat ons doel is en wat wij voor u kunnen betekenen. En ook wat u kunt betekenen voor christelijke zorg.

Onze overtuiging

Ieder leven is van waarde. Geschapen, gewenst en geliefd door God. Ook het leven dat kwetsbaar en onvolkomen is. Daarmee verdient ieder leven liefde, zorg, aandacht en bescherming.

Onze opdracht

De Bijbel is onze basis. De christelijke standpunten uit de Bijbel vertalen we naar onze verzekeringen, vergoedingen en service. We maken klanten bewust om goed voor zichzelf en elkaar te zorgen. En we vragen samen met u en onze partners aandacht voor betekenisvolle, christelijke zorg.

Onze beloften

We zetten ons in waar geloof en zorg elkaar raken.

  • We komen op voor de waarde van ieder leven
  • We werken aan christelijke zorg
  • We stimuleren zorgen voor elkaar en uzelf

Onze aanpak

We helpen en inspireren. Naast het vergoeden van (christelijke) zorg doen we meer. Zoals de service Pro Life Vertrouwensarts. Voor als u twijfelt of een behandeling wel christelijk verantwoord is. Op prolife.nl/zorgenvoorelkaar bieden we inspiratie. Een van de thema's van Zorgen voor elkaar is werken aan sterke relaties.We laten zien welke zorg er is. En welke organisaties expert zijn in die zorg.

Onze inspiratie

Wij hebben een christelijke visie op gezondheid, zorg en verzekeren. Onze medewerkers onderschrijven deze visie. Vanuit onze kennis en ervaring ondersteunen wij u graag in uw persoonlijke situatie. Wij gebruiken  onze positie om goede christelijke zorg beschikbaar te maken voor iedereen.

Uw steun

Samen kiezen voor christelijke zorg. Christelijke zorg is beter te organiseren als meer mensen kiezen voor die zorg. Die keuze is ook nodig om christelijke zorg te laten bestaan. Met elkaar kunnen we opkomen voor wat een brede groep christenen belangrijk vindt aan zorg.


Ook interessant