Over Pro Life

Ieder leven is van waarde. Het leven is een wonder, een geschenk van God. Het ontstaan en het einde van het leven ligt altijd in Zijn hand. Ook tijdens het leven kunnen er situaties ontstaan waarbij zorg en geloof elkaar raken. Ieder mens - hoe kwetsbaar ook - is geschapen, gewenst en geliefd door God. En daarmee verdient het leven liefde, zorg, aandacht en bescherming.

Onze visie op zorg en verzekeren

Verzekeren is een manier om elkaars lasten te dragen. Door u te verzekeren bij Pro Life maakt u christelijke zorg ook voor anderen mogelijk. Zorg die betekenis heeft in iedere fase van het leven. Want ieder leven is onze zorg waard.

Pro Life heeft een onderscheidende zorgverzekering

Onze zorgverzekering sluit aan bij een christelijke levensovertuiging. Wij vergoeden geen medische handelingen die het leven beëindigen of ingrijpend veranderen. Wij bieden u toegang tot christelijke zorg.

Wat vindt u van Pro Life

Pro Life is een van de meest vertrouwde verzekeraars. En staat met een 8,2 voor dienstverlening op nummer 2. Dit blijkt uit onafhankelijk klantonderzoek. Toch willen we het graag nog beter doen.

Keurmerk Klantgericht Verzekeren

Sinds 2011 heeft Pro Life het Keurmerk Klantgericht Verzekeren. Bij dit kwaliteitskeurmerk staat het klantgericht werken van een zorgverzekeraar centraal. Het keurmerk laat zien dat Pro Life niet alleen praat over klantgerichtheid, maar dit ook in praktijk brengt.

Het team van Pro Life

Bij Pro Life werken 25 betrokken medewerkers. Als team zorgen we voor toegang tot christelijke zorg. En we helpen u graag in uw persoonlijke situatie. Wij vertellen u graag wie we zijn en wat we doen.

Pro Life is een onderdeel van Zilveren Kruis

Alle zorg voor Pro Life koopt Zilveren Kruis in. Op specifieke gebieden kopen zij apart (christelijke) zorg in voor Pro Life. Dankzij de samenwerking bieden wij u landelijk goede zorg aan.

Samenwerking met gemeenten

Pro Life werkt actief samen met gemeenten aan de ontwikkeling van goede zorg dichtbij. Door gezamenlijke plannen en afspraken ondersteunen we u bij de best passende zorg.

Nieuws van en over Pro Life

Via onze nieuwspagina blijft u op de hoogte. U kunt zich als klant aanmelden voor onze digitale nieuwsbrieven. Bekijk ook eens ons nieuwsmagazine met interviews en tips.

De Pro Life Adviesraad

Pro Life heeft een adviesraad. De deelnemers denken mee hoe we christelijke normen en waarden in de praktijk kunnen brengen. En hoe we dit naar vergoedingen en services vertalen.