Over Pro Life

Pro Life: liefde voor het leven! We houden van het leven. We geloven in de waarde van het leven. Mooi gezegd, maar wat als kiezen voor het leven pijn doet? We kunnen ons afvragen hoe waardevol een leven is. Soms zien we het niet met onze eigen ogen. We geloven dat God die waarde wél ziet. Altijd. In welke situatie ook. Dat moedigt ons aan op te komen voor ieder leven. Om zorg te bieden. Om waar het kan, van betekenis te zijn. Bekijk ook eens ons programma Zorgen voor elkaar.

Onze visie op zorg en verzekeren

Wat maakt ons een christelijke zorgverzekeraar? En wat merkt u daarvan als klant? We vertellen u graag waar we voor staan, wat ons doel is en wat wij kunnen betekenen voor u en anderen. 

Onze verzekering is onderscheidend

Onze basisverzekeringen zijn anders dan bij de meeste zorgverzekeraars. Dit verandert vanaf 1 januari 2023. Ook dan kunt blijven kiezen voor algemene en christelijke zorg.

Een 8,4 voor onze service

Pro Life is een van de meest vertrouwde verzekeraars. Ook staan we met onze service al jaren in de top 3 van zorgverzekeraars. Dit blijkt uit onderzoek onder klanten van alle zorgverzekeraars.

Het team van Pro Life

Bij Pro Life werken 25 betrokken medewerkers. Ons geloof moedigt ons aan om het goede te doen. Om mee te leven met mensen. U mag rekenen op onze openheid en eerlijkheid.

We zijn onderdeel van Zilveren Kruis

We zijn blij met de samenwerking met Zilveren Kruis in. Zij kopen onze zorg in. Ook maken we gebruik van hun systemen. We krijgen alle ruimte om die zorg te bieden die bij ons past.

Samenwerking met gemeenten

Pro Life werkt actief samen met gemeenten aan de ontwikkeling van goede zorg dichtbij. Daar maken we samen plannen en afspraken over. Zo helpen we u met de beste zorg.

Nieuws van en over Pro Life

Via onze nieuwspagina blijft u op de hoogte. U kunt zich als klant aanmelden voor onze digitale nieuwsbrieven. Bekijk ook eens ons nieuwsmagazine met interviews en tips.

De Pro Life Adviesraad

Pro Life heeft een adviesraad. De deelnemers denken mee hoe we christelijke normen en waarden in de praktijk kunnen brengen. En hoe we dit naar vergoedingen en services vertalen.

We doen het samen

De Verzekerdeninvloed zorgt ervoor dat klanten mee mogen denken over de communicatie. Dat is de manier waarop we klanten informeren. En ook over de afspraken met zorgverleners.