Over Pro Life

Wat maakt ons een christelijke zorgverzekeraar? En wat merkt u daarvan? Wij laten u graag kennismaken met Pro Life. We vertellen u waar we voor staan, wat ons doel is en wat wij voor u kunnen betekenen. Bekijk ook eens ons programma Zorgen voor elkaar met de onderdelen Geloof en gezondheid, Sterke relaties en Ouder worden. Samen kunnen we van betekenis zijn. 

Onze visie op zorg en verzekeren

Verzekeren is een manier om elkaars lasten te dragen. Door u te verzekeren bij Pro Life maakt u christelijke zorg ook voor anderen mogelijk. Zorg die betekenis heeft in iedere fase van het leven. Want ieder leven is onze zorg waard.

Onze verzekering is onderscheidend

We hebben een christelijk verantwoorde zorgverzekering. Wij vergoeden geen medische handelingen die het leven beëindigen of ingrijpend veranderen. U kunt naast algemene zorg ook kiezen voor christelijke zorg(verleners).

Een 8,4 voor onze service

Pro Life is een van de meest vertrouwde verzekeraars. Ook staan we met onze service al jaren in de top 3 van zorgverzekeraars. Dit blijkt uit onderzoek onder klanten van alle zorgverzekeraars. We doen het graag nóg beter.

Het team van Pro Life

Bij Pro Life werken 25 betrokken medewerkers. Als team zorgen we voor toegang tot christelijke zorg. En we helpen u graag in uw persoonlijke situatie. Wij vertellen u graag wie we zijn en wat we doen.

We zijn onderdeel van Zilveren Kruis

Alle zorg voor Pro Life koopt Zilveren Kruis in. Dit gaat om algemene zorg en apart voor Pro Life ook om christelijke zorg. Dankzij de samenwerking heeft u landelijk goede zorg én kunt u kiezen voor christelijke zorg.

Samenwerking met gemeenten

Pro Life werkt actief samen met gemeenten aan de ontwikkeling van goede zorg dichtbij. Door gezamenlijke plannen en afspraken ondersteunen we u bij de best passende zorg.

Nieuws van en over Pro Life

Via onze nieuwspagina blijft u op de hoogte. U kunt zich als klant aanmelden voor onze digitale nieuwsbrieven. Bekijk ook eens ons nieuwsmagazine met interviews en tips.

De Pro Life Adviesraad

Pro Life heeft een adviesraad. De deelnemers denken mee hoe we christelijke normen en waarden in de praktijk kunnen brengen. En hoe we dit naar vergoedingen en services vertalen.

We doen het samen

De Verzekerdeninvloed zorgt ervoor dat klanten mee mogen denken over de communicatie. Dat is de manier waarop we klanten informeren. En ook over de afspraken met zorgverleners.