Informatiefilm zwangerschap

Zwanger (worden)

Er zijn allerlei vergoedingen bij zwangerschap, geboorte en kinderen. U kunt kiezen voor christelijke kraamzorg. Ook hebben wij speciale afspraken gemaakt over IVF en ICSI op een verantwoorde manier. En er zijn vergoedingen voor natuurlijke vruchtbaarheidsmethoden.

Kinderwens

Als u ongewenst kinderloos bent zijn er verschillende behandelingen, zoals IVF en ICSI. Ook zijn er vruchtbaarheidsmethoden. Wij helpen u graag met zorg die past bij Bijbelse normen en waarden.

Sensiplan

De cursus Sensiplan is een natuurlijke vruchtbaarheidsmethode. Daardoor leert u uw meest vruchtbare dagen te herkennen. Zo vergroot u de kans op een zwangerschap.

FertilityCare

Bij de cursus FertilityCare leert u uw cyclus te observeren en in kaart te brengen. Zo herkent u uw vruchtbare dagen. Bij onbegrepen kinderloosheid zijn de succespercentages vergelijkbaar met IVF.

20 wekenecho

Bent u zwanger? En twijfelt u of u wel of geen 20 wekenecho laat doen? De keuzehulp 20 wekenecho helpt u bij het maken van een keuze. Met digitale opdrachten, informatie en vragen.

Christelijke kraamzorg

U kunt kiezen voor een christelijk kraamcentrum. De praktische zorg is niet anders. Wel krijgt u dan zorg die aansluit bij uw leefsituatie. Met herkenning van en het begrip voor uw geloof.

Vergoedingenoverzicht

In het vergoedingenoverzicht ziet u welke zorg we vergoeden. En vanuit welke verzekering. De vergoedingen staan per thema bij elkaar. U vindt zo snel de zorg die u zoekt.

Zorgbemiddeling christelijke zorg

De Zorgcoach helpt en begeleidt u bij uw zorgvragen. En ook bij het vinden van christelijke zorg in uw buurt. Bijvoorbeeld bij IVF en ICSI op een verantwoorde manier. Maak gerust gebruik van deze service.

Christelijk zoekadvies

Zoekt u een christelijke zorgverlener en vindt u deze niet via de Zorggids of Ikzoekchristelijkehulp.nl? Of wilt u graag hulp en advies? Dan helpen wij u graag met de service Christelijk zoekadvies.

Afbreken zwangerschap

Bent u onbedoeld zwanger? Of verloopt de zwangerschap niet zoals u hoopt? Dan komt u voor emotionele en moeilijke keuzes te staan. Misschien overweegt u een abortus. Vraag om hulp en advies.