Zwanger (worden)

Er zijn allerlei vergoedingen bij zwangerschap, geboorte en kinderen. U kunt kiezen voor christelijke kraamzorg. Ook hebben wij speciale afspraken gemaakt over IVF en ICSI op een verantwoorde manier. En er zijn vergoedingen voor natuurlijke vruchtbaarheidsmethoden.

IVF en ICSI

Bij standaard IVF en ICSI kunnen er embryo’s overblijven en vernietigd worden. Dit willen we voorkomen. U kunt ervoor kiezen om eicellen in te laten vriezen. Hoe dat werkt? Dat leggen we graag uit.

Vruchtbaarheidsmethoden

De cursus Sensiplan bij kinderwens is een natuurlijke vruchtbaarheidsmethode. Daardoor leert u uw meest vruchtbare dagen te herkennen. Zo vergroot u de kans op een zwangerschap.

Zorgbemiddeling christelijke zorg

Hulp nodig bij het vinden van christelijke zorg? We kunnen u helpen bij het vinden van een ziekenhuis voor IVF en ICSI. En bij het vinden van een zorgverlener voor psychische zorg (GGZ) of  wijkverpleging.

Prenataal onderzoek

Bent u zwanger? En twijfelt u of u wel of geen prenataal onderzoek laat doen? De keuzehulp prenataal onderzoek helpt u bij het maken van een keuze. Met digitale opdrachten, informatie en vragen.

Christelijke kraamzorg

U kunt kiezen voor een christelijk kraamcentrum. De praktische zorg is niet anders. Wel krijgt u dan zorg die aansluit bij uw leefsituatie. Met herkenning van en het begrip voor uw geloof.

Vergoedingenoverzicht

In het vergoedingenoverzicht ziet u welke zorg we vergoeden. En vanuit welke verzekering. De vergoedingen staan per thema bij elkaar. U vindt zo snel de zorg die u zoekt.

Christelijk zoekadvies

Zoekt u een christelijke zorgverlener en vindt u deze niet via de Zorggids of Ikzoekchristelijkehulp.nl? Of wilt u graag hulp en advies? Dan helpen wij u graag met de service Christelijk zoekadvies.

Afbreken zwangerschap

Bent u onbedoeld zwanger? Of verloopt de zwangerschap niet zoals u hoopt? Dan komt u voor emotionele en moeilijke keuzes te staan. Misschien overweegt u een abortus. Vraag om hulp en advies.