Webinar Zorg aan de keukentafel

Samen met de Reformatorische Omroep presenteert Pro Life ‘Zorg aan de keukentafel’. Een serie online programma’s over zorgonderwerpen van dit moment.

Wat kunt u verwachten?

In 5 afleveringen praat Jos Leijenhorst met verschillende experts aan de keukentafel over zorgonderwerpen. Met deze serie Zorg aan de keukentafel willen u helpen beter voor uzelf en elkaar te zorgen. De serie is gestart op 28 april. U kunt de uitzendingen live zien via onze Facebookpagina op dinsdagen van 20.00 tot 21.00 uur.  U kunt dan ook vragen stellen. Hieronder kunt u de afleveringen terugkijken.

Zorg aan de keukentafel 1: aandacht voor relaties

Jos Leijenhorst praat met relatietherapeut Petra van Bodegraven en relatiecoach Cocky Drost. Hoe houd je je relatie goed als je de hele dag bij elkaar in 1 ruimte bent? Petra en Cocky geven tips. Ook handig voor als we straks weer meer bewegingsvrijheid krijgen.

Zorg aan de keukentafel 2: omgaan met eenzaamheid

Jos Leijenhorst praat met Rita Hunink-Sterken (coach en docent op de Evangelische Hogeschool) en Freek van Holten (projectleider Eenzaamheid bij NPV Zorg). Corona heeft eenzaamheid een gezicht gegeven. Hoe gaan we de strijd tegen eenzaamheid aan?

Zorg aan de keukentafel 3: verlies en rouw

Jos Leijenhorst praat met Judith Stoker (relatie- en psychosociaal therapeut bij Voltooid Verleden Tijd) en Marije Vermaas (geestelijk verzorger bij Huis van Chesed). Hoe ga je om met verlies en rouw? En hoe kun je rouwende mensen het beste helpen?

Ook interessant