Stille tijd extra uitdaging: plan een gezinsmoment

Via ons programma Geloof en gezondheid geven wij aandacht aan verschillende thema’s, waaronder bezieling. De stille tijd uitdaging is hier een onderdeel van. Danielle Koudijs (Power to the Mama’s) daagt u 6x uit verbonden te zijn. De uitdagingen komen uit het #powerbook In verbinding.

Danielle Koudijs,  credits Ditta van Gent fotografie

Extra uitdaging: plan een gezinsmoment

Waar U gaat, ga ik
Waar U blijft, blijf ik

In het Engels is dit zo mooi:

Where you go I go
Where you stay I stay

Deze Bijbeltekst geldt ook voor God in u

Waar u bent, is Hij. Waar u gaat, gaat Hij mee. God woont in uw hart en is er altijd, ook al voelt u dat misschien niet. Toch is die verbinding er wel.

Plan tot slot een gezinsmoment op een zondag

Heeft u de uitdagingen gevolgd? Plan tot slot een gezinsmoment op een zondag. Hopelijk heeft u een fijne dag met elkaar. Een mooi moment om samen met uw kinderen eens te bespreken of zij voelen dat God bij hen is. Of Hij mee gaat in hun harten.

Wij in Hem, Hij in ons

Uitdaging:

1. U kunt een creatieve opdracht doen. Bijvoorbeeld door een groot hart te tekenen of te schilderen en daarin poppetjes te tekenen. Waardoor het zichtbaar wordt dat God niet alleen in ons is, maar wij ook in Hem. Dat die verbinding er altijd is.

2. Maak van de tijd met uw gezin vandaag een tijd van aanbidding. Of u nu binnen aan het kletsen of knutselen bent. Of buiten een wandeling maakt en bij elke stap bewust bent van God die met jullie meegaat.

3. Dank God onderweg voor uw kinderen, voor uw gezin, voor uw geliefden en al het goede dat Hij geeft. Ontdek de zomer in de knoppen en bloemen buiten. Dank Hem voor de zon en ook de regen. De wind en de zuurstof in de lucht. God is in alles, en daarom altijd in verbinding met ons.

 

Alle uitdagingen en meer informatie