Sportapp RepFit

Via ons programma Geloof en gezondheid geven wij aandacht aan verschillende thema’s, waaronder beweging. Bewegen heeft een positieve invloed op onze gezondheid. Beweeg op een manier die bij u past. Bijvoorbeeld via de sportapp RepFit. Daarmee kunt u 6 weken lang sporten, op uw eigen niveau.

De app kan in het begin wat ingewikkeld zijn

Zodra u weet hoe de app werkt, is het een mooie toevoeging op ons programma. Om u op weg te helpen, hebben wij een stap voor stap beschrijving gemaakt. Lees de beschrijving voordat u de app download.

U kunt kiezen uit 5 programma’s

  1. 7 Minute Workout: voor als u niet veel tijd heeft. Of als u het wat rustiger aan wilt doen. Dit programma biedt verschillende oefeningen met een korte rustpauze tussen elke oefening.
  2. Bodyfit: u traint met uw eigen lichaamsgewicht. Het is handig als u een sportmatje en een springtouw heeft.
  3. Powerfit: u traint met hulp van dumbbells en een optrekstang. Een sportmatje en springtouw kunnen handig zijn, maar dat hoeft niet perse.
  4. Fit20: Het is belangrijk om elke dag in beweging te blijven. Het liefst minimaal 20 minuten. Denk aan wandelen of fietsen. Natuurlijk kunt u zelf een activiteit bedenken. De bedoeling is dat u beweegt zonder dat het u veel moeite kost. U kunt bijhouden in de app welke activiteit u heeft gedaan.
  5. The Maxx: Houdt u er wel van om uzelf uit te dagen? Kijken tot hoever u kunt gaan? Haal de hoogste score voor een oefening. Bijvoorbeeld de muurzit test. U kunt uw voortgang bijhouden in een handige grafiek.

Speciale aanbieding voor deelnemers aan het programma Geloof en gezondheid

Heeft u de smaak te pakken? Wilt u na de 6 weken blijven sporten bij RepFit? Dat kan! U kunt 10% korting krijgen. Ga naar de website van RepFit, klik op de button ‘Ik Sport Mee’ en kies bij Abonnement voor Fit Blue – Pro Life.

Meedoen aan het programma Geloof en gezondheid is op eigen risico

Pro Life is niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen door deelname aan het programma, de sport- of beweegapps, informatie, tips, services en middelen. Dit alles is bedoeld als inspiratiebron om gezond(er) en fit te leven. Vraag een expert om persoonlijk advies, aangepast op uw leeftijd, situatie en gezondheid.