Seminars Bezieling

Via ons programma Geloof en gezondheid geven wij aandacht aan verschillende thema‚Äôs. Samen met Groot Nieuws Radio maakten we een serie goede gesprekken. Ook over bezieling. Om luisteraars te motiveren om hun relaties te onderzoeken. Hun relatie met God en de relaties met de mensen om hen heen.

Even voorstellen: Hans Groeneboer

Hans is trainer, coach en auteur. Hij begon jaren geleden als contextueel therapeut in een eigen praktijk.

Daarnaast richt hij zich op samenwerking en verbinding in organisaties en bedrijven. Sinds 2011 ontwikkelt en verzorgt Hans succesvolle managementtrainingen voor grote bedrijven.

Luister naar de goede gesprekken over Bezieling

Doet u mee met het programma Geloof en gezondheid? Dan krijgt u vanzelf 6 weken lang elke werkdag een goed gesprek, op dinsdag over beweging. Hans deelt zijn kennis, ervaringen en tips met u.

Een goed gesprek: Relatie met God

Begin bij het begin, hoe is uw relatie met God? De basis voor een gezond leven is dat relaties in balans zijn. Wat is een gezonde balans en hoe ontdek je of de balans gezond is? Luister mee.

Een goed gesprek: Relatie als levensopdracht

Wat geef je in een relatie en wat ontvang je? Je kunt een relatie beter leren begrijpen door naar de balans van geven en ontvangen te kijken. Bent u meer de gever dan de ontvanger? Luister mee.

Een gezonde partner- en familierelatie

Verticale relaties, horizontale relaties en de relatie met jezelf? We hebben allemaal verschillende soorten relaties. Maar hoe houd je de balans goed in al deze relaties? Luister mee.

Een goed gesprek: Gezonde kerk

Wat is een gezonde kerk? Het nieuwe testament is het begin van de relatie kerk. Paulus adviseert ons om ons denken te vernieuwen. Hoe doe je dat, je denken vernieuwen? Luister mee.

Een goed gesprek: Omgaan met verliezen

Hoe leer ik praten over mijn verliezen? Er is een verschil in natuurlijke en onnatuurlijke verliezen. Een onverwerkt verlies kan je leven aardig uit balans halen. Hoe kun je jezelf hervinden? Luister mee.

Een goed gesprek: Gezonde werkrelaties

Hoe komt het dat samenwerken tussen collega’s soms stroef gaat? Samenwerken is in de praktijk niet altijd makkelijk. Wat is het gevolg van een samenwerking die niet soepel gaat? Luister mee.