Van lezen naar doén

We delen graag een paar boekentips met je over gedrag en de invloed van en op je omgeving. Hoe beklim je de ladder van verandering? Hoe krijg je jezelf zover dat je gaat doen wat je eigenlijk al lang wilt? Ontdek ook hoe je minder moet en met meer plezier leeft.

Leer veranderen in 3 stappen

‘Heeft werken aan je gezondheid zin als je conditie of gezondheid niet goed is? Ja! Het is als een bal de helling opduwen. Je genen bepalen voor een groot deel hoe groot de bal is: daar heb je geen invloed op. De omgeving bepaalt hoe steil de helling is: daar heb je wel invloed op. De stappen die jij daarin zet, beïnvloeden je levensverwachting. In De ladder lees je welke 3 stappen je helpen om te veranderen.’

Jos, directeur Pro Life

De ladder

Ben Tiggelaar

Iedereen weet dat écht veranderen, op je werk en thuis, niet makkelijk is. Ben helpt je aan de hand van een slim en simpel model, een ladder. Je ontdekt hoe je doelen stelt die wél werken. Hoe je gedrag kiest dat wél tot succes leidt. En welke steun wél helpt bij verandering.

  • Hardcover € 19,95    

Bestel De ladder

Nee is oké

Carianne Ros en Michelle van Dusseldorp

Iedereen 'pleaset': je maakt het een ander naar de zin, maar vergeet wat je zelf nodig hebt. Dat kan uit de hand lopen en leiden tot vermoeidheid, stress en frustratie. Nee is oké biedt duidelijke adviezen om te groeien. En om met zelfvertrouwen in het leven staan.

  • Paperback € 19,50    

Bestel Nee is oké

Met liefde en lef

Sarianne van Dalen

Wil je meer verdieping in je leven? Met liefde en lef gaat Sarianne van Dalen op zoek en helpt je in je denken. En zet je ook op een handige manier aan het werk om met verschillende emoties aan de slag te gaan via 7 thema’s. Een boek om jou te laten groeien en bloeien.

  • Paperback € 15,99    

Lees Met liefde en lef

Beter door balanswijzer

Verschillende auteurs

Voelt je leven overvol? Wordt er aan alle kanten aan je getrokken door werk, gezin en kerk? Veel mensen worstelen om hierin balans te vinden. Daarbij komt nog dat veel christenen zich heel loyaal opstellen naar hun werk en graag dienstbaar zijn. Leer grenzen aangeven.

  • Publicatie € 0,00    

Bestel Beter door balanswijzer

Je bent waardevol

Carianne Ros

Een bijzonder Bijbelstudieboek met gespreksvragen. Leer om op een liefdevolle manier naar jezelf te kijken en van jezelf te houden. Een levens-veranderende ervaring. Niet alleen voor jezelf. Maar ook voor de mensen om je heen, wanneer jij zult worden zoals God je bedoeld heeft.

  • Paperback € 16,50    

Bestel Je bent waardevol

Ik kan veranderen ...

Michelle van Dusseldorp

… 11 stappen naar innerlijke heling en groei. Waarom reageer ik zo? Waarom voel ik me zo down? Michelle neemt je mee op een zoektocht naar verbogen motieven, weggestopte emoties en onbewuste drijfveren. Voelt het alsof je vastloopt? Lees dan dit boek.

  • Paperback € 19,95    

Bestel Ik kan veranderen

Dromen, durven, doen

Ben Tiggelaar

Hoe krijg je jezelf zover dat je gaat doen wat je eigenlijk al heel lang wilt? Iedereen heeft dromen op het gebied van werk, relatie, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling… Wat is er nodig om de stap van dromen, naar durven en (uiteindelijk) doen te zetten?

  • Paperback € 12,99
  • E-book € 7,99

Bestel Dromen, durven, doen