Relatieavonden Pro Life

Wij willen helpen om te werken aan sterke relaties. We organiseren zo'n 5 relatieavonden per jaar. De relatieavonden zijn een groot succes. De bezoekers beoordelen de avonden gemiddeld met een dikke 8.

Werk samen aan een sterke relatie

Heeft u ook moeite om in de drukte van de dag tijd voor elkaar te vinden? Ervaart u relatieproblemen? Of wilt u werken aan een sterke relatie? Wij organiseren relatieavonden voor partners. Omdat een goede relatie niet altijd vanzelfsprekend is. Zo geven wij betekenis aan christelijke zorg. Lees wat u nog meer kunt doen om te werken aan een sterke relatie op Zorgen voor elkaar.

De relatieavonden hebben een leuke sfeer

Het bezoeken van een relatieavond kan best spannend zijn. Maakt u zich geen zorgen. De sfeer is ontspannen. U krijgt handige tips om samen aan uw relatie te werken. Het programma duurt ongeveer 1,5 uur. Wat kunt u verwachten?

  • Relatietherapeut Petra van Bodegraven legt uit hoe belangrijk hechting is binnen een relatie. Ze deelt ook interessante voorbeelden van oorzaak en gevolg van ons gedrag.
  • Relatietherapeut Cocky Drost vertelt met veel humor over verschillen tussen mannen en vrouwen. En leert u anders naar uw relatie of relatieprobleem te kijken.
  • Na deze avond heeft u inspiratie om weer verder te bouwen aan uw relatie.  

In 2021 hebben we 2 speciale relatieavonden

Door de maatregelen van het coronavirus organiseren we relatieavonden online. Afgelopen jaar deden we dit voor stellen. In april organiseerden we een online avond voor singles. En er zijn 2 speciale relatieavonden: 

  • voor partners met een samengesteld gezin in september.
  • voor partners die te maken hebben met psychische problemen in november.

We organiseren deze avonden met hulp van experts. 

Lees er meer over en meld u aan

Leuk als u zich aanmeld voor onze relatieavond. Dit kan via onze pagina aanmelden relatieavond


Ook interessant