Relatieavonden Pro Life

Wij willen helpen om te werken aan sterke relaties. We organiseren zo'n 5 relatieavonden per jaar. De relatieavonden zijn een groot succes. De bezoekers beoordelen de avonden gemiddeld met een dikke 8.

Werk samen aan een sterke relatie

Heeft u ook moeite om in de drukte van de dag tijd voor elkaar te vinden? Ervaart u relatieproblemen? Of wilt u werken aan een sterke relatie? Wij organiseren relatieavonden voor partners. Omdat een goede relatie niet altijd vanzelfsprekend is. Zo geven wij betekenis aan christelijke zorg. Lees wat u nog meer kunt doen om te werken aan een sterke relatie op Zorgen voor elkaar.

De relatieavonden hebben een leuke sfeer

Het bezoeken van een relatieavond kan best spannend zijn. Maakt u zich geen zorgen en kom het ervaren. De sfeer is ontspannen. U krijgt handige tips om samen aan uw relatie te werken. Het programma duurt ongeveer 2 uur. 

Wat kunt u verwachten?

  • Petra van Bodegraven (christelijke relatietherapeut) vertelt over relaties. Maakt u bewust en geeft tips waar u mee verder kunt.
  • Cocky Drost (relatiecoach) deelt herkenbare situaties, humor en tips. En leert u anders naar uw relatie en/of relatieprobleem te kijken.
  • U gaat naar huis met nieuwe inspiratie. En met een leuke relatiechallenge om samen aan uw relatie te werken.

Meld u zich snel aan voor een relatieavond

Leuk als u zich  aanmeld voor 1 van onze relatieavonden. Houdt er rekening mee dat de avonden snel volgeboekt zijn. Dus meld u op tijd aan. Dit kan via onze pagina aanmelden relatieavond. Hier plaatsen we de data en locaties zodra deze bekend zijn.


Ook interessant