Relatieavonden Pro Life

Wij willen helpen om te werken aan sterke relaties. We organiseren zo'n 5 relatieavonden per jaar. De relatieavonden zijn een groot succes. De bezoekers beoordelen de avonden gemiddeld met een dikke 8.

Werk samen aan een sterke relatie

Heeft u ook moeite om in de drukte van de dag tijd voor elkaar te vinden? Ervaart u relatieproblemen? Of wilt u werken aan een sterke relatie? Wij organiseren relatieavonden voor partners. Omdat een goede relatie niet altijd vanzelfsprekend is. Zo geven wij betekenis aan christelijke zorg. Lees wat u nog meer kunt doen om te werken aan een sterke relatie op Zorgen voor elkaar.

De relatieavonden hebben een leuke sfeer

Het bezoeken van een relatieavond kan best spannend zijn. Maakt u zich geen zorgen. De sfeer is ontspannen. U krijgt handige tips om samen aan uw relatie te werken. De komende relatieavonden houden wij online, door de maatregelen tegen het coronavirus. 

We hebben een leuk programma voor u

Het programma duurt online ongeveer 1 uur. Wat kunt u verwachten?

  • Relatietherapeut Petra van Bodegraven legt uit hoe belangrijk hechting is binnen een relatie. Ze deelt ook interessante voorbeelden van oorzaak en gevolg van ons gedrag.
  • Relatietherapeut Cocky Drost vertelt met veel humor over verschillen tussen mannen en vrouwen. En leert u anders naar uw relatie of relatieprobleem te kijken.
  • Na deze avond heeft u inspiratie om weer verder te bouwen aan uw relatie.  

Meld u zich snel aan voor onze online relatieavond

Leuk als u zich aanmeld voor onze relatieavond. Houdt er rekening mee dat de avonden snel volgeboekt zijn. Dus meld u op tijd aan. Dit kan via onze pagina aanmelden relatieavond


Ook interessant