Christelijke kraamzorg

Kraamzorg is de hulp die rond de bevalling wordt geboden. Het bestaat uit zorg voor de (aanstaande) moeder en kind, assistentie bij thuisbevalling, voorlichting en advies, huishoudelijke taken en zorg voor het gezin.

Bent u op zoek naar christelijke kraamzorg?

Pro Life helpt u om de aanbieder te vinden die het beste bij u past. Vul het aanvraagformulier in en wij nemen contact met u op. Gratis en vrijblijvend!

Direct Christelijk zoekadvies aanvragen

Christelijke zorg

U kunt kiezen voor een kraamzorginstelling met een christelijke identiteit. Dat maakt geen verschil in de praktische zorg voor moeder en kind, maar wel in de omgang en gebruiken. Denk hierbij aan zondagsrust, bidden voor het eten, Bijbellezen en kleding. Maar ook aan gesprekken die de kraamverzorgster met de kraamvrouw kan hebben. Dat zorgt eerder voor wederzijds begrip en herkenbaarheid.

Vergoedingen kraamzorg

Vergoedingen met betrekking tot kraamzorg:

Vraag uw kraampakket op tijd aan

Ervaring met christelijke kraamzorg

Wij zien de christelijke identiteit vooral terug in de normen en waarden van de zorgverleners. Dat zij ook gewend zijn om te bidden en Bijbel te lezen en dit ook doen met de kinderen. Het verschil zit vooral in de normen, waarden en houding van de kraamverzorgende.

Ervaring van een cliƫnt

Ook interessant