Christelijke ouderenzorg

Met christelijke ouderenzorg wordt zorg en verblijf bedoeld in een verpleeghuis of een verzorgingshuis.

  • In een verpleeghuis worden mensen met een lichamelijke en/of geestelijke aandoening dag en nacht verzorgd. Het gaat om intensieve zorg die thuis of in een verzorgingshuis niet geboden kan worden. Ook kun je in een verpleeghuis terecht voor tijdelijke opname, crisisopvang, dagopvang en om te revalideren.
  • Een verzorgingshuis is bedoeld voor mensen die door ouderdom of ziekte niet meer zelfstandig kunnen wonen. De keus om in een verzorgingshuis te wonen, is meestal een combinatie van de behoefte naar meer veiligheid, verzorging en ondersteuning.

Bent u op zoek naar christelijke ouderenzorg?

Pro Life helpt u om de aanbieder te vinden die het beste bij u past. Vul het aanvraagformulier in en wij nemen contact met u op. Gratis en vrijblijvend!

Direct Christelijk zoekadvies aanvragen

Christelijke zorg

U kunt kiezen voor een instelling die aansluit bij uw levensovertuiging. Bij een christelijke instelling is er naast liefdevolle aandacht en verzorging ook ruimte voor het geloof in gesprekken van de verzorging met bewoners of tussen bewoners onderling. Ook is er aandacht voor praktische geloofsbeleving zoals bidden en Bijbellezen met bewoners, kerkdiensten, dagopeningen en andere activiteiten.

prolife-kolom-header

kraamzorg

Informatie over vergoedingen met betrekking tot verpleging en verzorging:


Externe informatie over de Wet Langdurige Zorg en WMO

Zoek uw zorgverlener

Nog geen klant?

Vraag vrijblijvend een informatiepakket aan.