Christelijke gehandicaptenzorg

Gehandicaptenzorg biedt zorg en ondersteuning aan mensen met beperkingen. Dit kan gaan om lichamelijke beperkingen, verstandelijke beperkingen en/of beperkingen in het zien, horen of praten. Gehandicaptenzorg ondersteunt deze mensen, zodat ze hun leven zo optimaal en zelfstandig mogelijk kunnen leiden. Denk aan zorg en ondersteuning op het gebied van wonen, werk en dagbesteding, vrijetijdsbesteding, sociale activiteiten, gezondheid en veiligheid.

Bent u op zoek naar christelijke gehandicaptenzorg?

Pro Life helpt u om de aanbieder te vinden die het beste bij u past. Vul het aanvraagformulier in en wij nemen contact met u op. Gratis en vrijblijvend!

Direct Christelijk zoekadvies aanvragen

Christelijke zorg

U kunt kiezen voor zorg door een christelijke zorgverlener of instelling, zoals een instelling voor dagbesteding of wonen. Dan is het mooi als de leefsfeer past bij wat u als ouders aan uw kind wilt meegeven. Of bij wat een cliënt van huis uit gewend is. Bij een christelijke instelling is er vaak aandacht voor christelijke  feestdagen, activiteiten of gebruiken. En het geloof kan in gesprekken tussen ouders, begeleiders en cliënten naar voren komen als daar behoefte aan is.

prolife-kolom-header

gehandicaptenzorg

Informatie over vergoedingen met betrekking tot
gehandicaptenzorg:

Zoek uw zorgverlener

Nog geen klant?

Vraag vrijblijvend een informatiepakket aan.