Relatieavonden Pro Life

Zorg voor elkaar

Wij willen helpen om te werken aan sterke relaties. We organiseren zo'n 5 relatieavonden per jaar. De relatieavonden zijn een groot succes. De bezoekers beoordelen de avonden gemiddeld met een dikke 8.

Werk samen aan een sterke relatie

Heeft u ook moeite om in de drukte van de dag tijd voor elkaar te vinden? Ervaart u relatieproblemen? Of wilt u werken aan een sterke relatie? Wij organiseren relatie-avonden omdat een goede relatie niet altijd vanzelfsprekend is. Zo willen wij betekenis geven aan christelijke zorg.

De relatieavonden hebben een leuke sfeer

Het bezoeken van een relatieavond kan best spannend zijn. Maakt u zich geen zorgen en kom het ervaren. De sfeer is ongedwongen. U krijgt praktische tips om samen aan uw relatie te werken. Het programma duurt ongeveer 2 uur. 

Wat kunt u verwachten?

  • Petra van Bodegraven (christelijke relatietherapeut) vertelt over relaties. Maakt u bewust en geeft tips waar u mee verder kunt.
  • Cocky Drost (relatiecoach) deelt herkenbare situaties, humor en tips. En leert u anders naar uw relatie en/of relatieprobleem te kijken.
  • U gaat naar huis met nieuwe inspiratie. En met een leuke relatiechallenge om samen aan uw relatie te werken.

Meld u snel aan voor een relatieavond, want vol is vol

Wilt u zich samen met uw partner aanmelden? Ga dan naar prolife.nl/aanmeldenrelatieavond. Hier vindt u de data en locaties die nu bekend zijn. Via onze Facebookpagina houden we op de hoogte van de nieuwe data en locaties. Ook nodigen wij klanten uit die in de regio wonen waar we de avond houden. 
​​

​Handige links